Új családtag

2022.04.11. 16:00

Gazdát keresnek a Herosz állatkái

Az alábbi kutyák és macskák társaikkal a Herosz állatotthonban várják új családjukat. Elérhetőség: 06/30-985-8309.

Baráth Eszter

Fina idős gazdája meghalt. A 12 éves nőstény macska nagyon riadt, nem tetszik neki a sok változás. Ennek ellenére nem menekül, időt kell neki adni, hogy a saját tempójában közeledjen.

A 2018. februárjában született Ambrus eleinte félénk volt, de barátságos kutya. A nyakörvtől és a póráztól egyelőre lefagy, másik kutya mellett tesz pár lépést. Türelmes gazdát keresnek neki, aki tanítja. Gyerekek mellé nem ajánlják, de aktív időseknek jó társaság lehet.

Ambrus

Pumi idős gazdája elhunyt, így a 2020-ban született macska bekerült az állatotthonba. Eleinte félénk volt, de napról napra jobban érzi magát. A gondozóitól kapott finom falatok hatására egyre jobban keresi társaságukat. Nyugodt macska, aki jól beilleszkedik bármilyen családba.

Pumi

Cserkész, a közel egyéves kandúr testvérével és anyjával együtt került be. Idős gazdájuk nem foglalkozott velük, Cserkész szeme sokáig gyulladt volt, de már meggyógyult. Egészen jól beilleszkedett társai közé, a sok kezelés miatt félénkebb, de otthoni, nyugodt környezetben majd meg tud nyílni.

Cserkész

Zsiványt, a 2021 májusában született keverék szukát azért adták le, mert már nem tudták ellátni. Életvidám, boldog kutya, nagy a mozgás­igénye, szívesen futkározik akár társaival, akár gyerekekkel. Pórázon szépen sétál, az udvarban jól behívható, de sokat kell még tanulnia.

Zsivány

Rocky, az amstaff-westie keverék kan azért került a menhelyre, mert gazdái albérletben laknak, a kutya ugatott, a szomszédok pedig feljelentéssel fenyegették őket. Vidám és lelkes kutya, de sokat kell még tanulnia. Tapasztalt gazdát keresnek neki, akinek van ideje foglalkozni vele.

Rocky

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!