Fogadj örökbe!

2022.03.10. 16:30

Jobb élet reményében keresik szerető gazdájukat az ASKA mentettjei

Új otthonra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06/30-317-4370.

feol.hu

Teo

Forrás: ASKA

Ginának, a picur kislánynak, nem csak azzal kellett megküzdenie, hogy kidobták az út szélén, hanem azzal is, hogy betegen maradt magára. Ő viszont élni akart és küzdött. Mostanra egészséges, készen áll arra, hogy egy szerető családba költözhessen. 2021. őszén született, felnőtt korára kis-közepes termetűre nőhet.

Gina

Forrás: ASKA

Lőrinc, az igazi kis szőrgombóc 2019-ben született. Kóborlása során biztos, hogy szerzett rossz élményeket. Szeretne ő barátkozni, de valami visszatartja. Még nem mert bízni az emberekben. Sok türelem, és sok foglalkozás kell ahhoz, hogy a leendő gazdi megszelídítse.

Lőrinc

Forrás: ASKA

Ne tévesszen meg senkit, Stangli nem egy kis róka, hanem egy rövid lábú, leginkább corgira hasonlító kis legényke. Ha egyedül van, akkor nagyon bátortalan, félénk. Ha több kutyussal van együtt, akkor hozza az igazi énjét. Emiatt feltételezhető, hogy több kutyával élt együtt korábban is. Kis termetű, aprócska családi kedvenc.

Stangli

Forrás: ASKA

Teo 2021. szeptemberében született. Testvérével együtt várták megmentőiket az út szélén. Nem tudni, mi lesz belőle, ha nagy lesz, mert sem a papa, sem a mama nem ismert. Annyi biztos, hogy eleven, játékos, barátságos kis kutya. Gondozói szeretnék, ha mielőbb egy meleg lakásban hancúrozhatna.

Teo

Forrás: ASKA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!