Fogadj örökbe!

2022.02.21. 16:00

Új otthonra vágynak az ASKA kutyusai

Új otthonra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06-30-317-4370.

feol.hu

Galuska

Herkules, a nagy testű kan 2017-ben született. Okos, figyelmes és kiegyensúlyozott kutya. Valószínű, valahol, valamikor őt is szerették, mivel a pórázt ismeri és szépen használja is. Soha nem derült ki, hogy került az utcára, de szeretne egy családot, aki élete végéig gondozza, szereti.

Herkules

2020 végén született Lujza, a közepes termetű keverék szuka. Nagyon félénk, ezért kitartó és szerető gazdára van szüksége, aki meg tudja szelídíteni. Szinte mindent meg kell még tanulnia, amit egy kutyának tudnia kell. Soha nem foglalkoztak vele, amikor megunták, kidobták.

Lujza

Jódli 2015-ben született, már az idősebb kutyák közé tartozik. Kis-közepes termeténél fogva viszont várható életkora bőven lehet 14 év is. Szeret az emberek közelében lenni, nagyon bújós és kedves. A menhelyen pedig nagyon fázik, mielőbb szüksége lenne egy szerető családra.

Jódli

2021-ben született Orgona, a csivava jellegű keverék szuka. A többi kutyával is jól kijön, jól érzi magát a társaságukban, de leginkább az emberek közelségét kedveli. Sokat kell még tanulnia. Törékeny és rövid szőrű kutyáról van szó, aki lakásban szeretne élni.

Orgona

Cidri 2020 végén született. Gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy rajzfilmfigura. Bár most még eléggé ápolatlan a bundája, de ha később egy kutyakozmetikus megtartaná ezt a külsőt, nagyon egyedi maradna. Nyugodt és barátságos kutya, aki társaival és az emberekkel is jól kijön.

Forrás: Cidri

Galuska 2020-ban született. Formája kifejezetten tacskóra emlékeztet. Csöndes és kiegyensúlyozott, a többi kutyával is barátságos. A pórázzal még csak ismerkedik. 

Galuska

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!