Családra vágynak

2022.02.14. 08:00

Gazdit keresnek az etyeki kutyusok

Családra, biztos otthonra várnak az Etyeki Állatvédők Egyesülete gondozottjai: 06/70-339-3856

Baráth Eszter

Boginak, a négyéves amerikai staffordshire terriernek volt családja és otthona, de egy válás közbeszólt. Feleslegessé vált és menhelyre került. Az ivartalanított, közepes termetű szuka kedves, barátságos kutya. Határozott, a fajtát ismerő és felelősségteljes gazdát keresnek neki.

Bellina Ózd utcáin élt, szerető család és otthon nélkül. Az egy év körüli keverék szuka ennek ellenére nyitott és kedves. Nagyon szeretne tartozni valakihez, ahhoz, akit megkedvel, nagyon ragaszkodik. Más kutyákkal is problémamentes, ideális családtag lenne.

Szmöri, az egy év körüli keverék szuka az ózdi gyepmesteri telepről érkezett Etyekre. Több társával együtt élt az utcán. Kezdetben félénk, tartózkodó, de amint feloldódik, hamar közvetlenné válik. Második kutyának is ajánlják, társaival is problémamentes.

Mázli, a négyéves keverék alkoholista gazdájával élt, akitől semmit nem kapott. Idővel szökni kezdett és Budapest utcáin kóborolt. Kezdetben félénk és megszeppent, de ahogy feloldódik, nagyon barátságossá válik. Mázli kis-közepes termetű, ivartalanított szuka.

A hatéves keverék szuka, Limo Görögországból érkezett a menhelyre. Szerető gazdájával élt együtt, olyan élete volt, amilyet minden kutya érdemelne. Gazdája sajnos nagyon beteg lett, és miután hazaköltöztek, rövidesen el is hunyt. Limo barátságos, kedves, problémamentes kutya.

Renire, a tíz év körüli szukára féléves korában találtak rá. Azóta a menhely az otthona. Kedves, barátságos, problémamentes, kiegyensúlyozott kutya, szereti a társaságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!