Frissen Fejérből

2022.02.09. 16:45

Csodálatos négylábúak keresik szerető gazdijukat az ASKA-nál

Új otthonra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06-30-317-4370.

Baráth Eszter

Evita

Frici

Frici 2020-ban született, de fiatal kora ellenére valaki már nagyon összetörte a lelkét, ami miatt olyan, mint egy öreg kutya. Nem tiltakozik, nem kíváncsiskodik, csak ül, figyel és várja sorsát. Sok simogatásra és szeretetre van szüksége, hogy elhiggye, nem minden ember gonosz.

 

Evita

Evita, gondozói szerint, mindig úgy fog kinézni, mint egy németjuhászkölyök, aki elfelejtett felnőni. 2020 őszén született szuka, aki nagyon aktív, szeret játszani. Nagyon boldog lenne egy nagy családban, ahol gyerekekkel tudna játszani. Kutyaiskola mindenképp ajánlott neki.

 

Herkules

Herkules, a nagytestű kan 2017-ben született. Nagyon kiegyensúlyozott, okos és figyelmes. Soha nem derült ki, hogyan került az utcára, de valószínűleg valamikor, valahol szerették őt, hiszen a pórázt ismeri és szépen használja is. Boldogan élne egy szerető családban.

 

Lujza

2020 végén született a kis-közepes termetű, keverék szuka, Lujza. Kitartó és szerető gazdát keresnek neki, aki meg tudja szelídíteni. Korábban szinte semmit nem tanítottak neki, nem foglalkoztak vele. Szeretnék, ha egy nyugodt, békés kertben élhetne.

 

Csiki

Csiki, a keverék szuka 2016-ban született. Okos, ügyesen használja a pórázt és a lakást is ismeri. Utóbbinak sajnálatos története van. Csiki szerető családban élt, de úgy alakult, hogy visszakerült a menhelyre. Nem nagyon érti, miért történt ez. Bújós, kedves kutya, tökéletes társ.

Jay

Jay 2019-ben született kan. A pórázt ismeri, használni is tudja. Nagyon bújós, tökéletes családi kutya válhat belőle. Külsőre beagle-jegyeket mutat, de természete nem olyan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!