Gazdikereső

2022.02.01. 17:00

A Herosz állatotthon lakói keresik új családjukat

Az alábbi kutyák és macskák társaikkal a Herosz állatotthonban várják új családjukat. Elérhetőség: 06/30-985-8309

feol.hu

Giesty

Orbit, a kilenc hónapos keverék testvéreivel és anyjával együtt került a menhelyre, mert gazdájuk már nem tudta ellátni őket. Kissé bizonytalan, mindig a többséghez csatlakozik, de az új helyén valószínűleg ki fog nyílni, ezért különösen fontos számára az otthoni szabályok betartása.

Orbit

Pepó tízéves múlt, de nagyon energikus. Társai közül a dominánsabbakkal előfordul, hogy összetűzésbe kerül, de nagy gond soha nincs. A keverék kan nagyon szeret az emberek közelében lenni. Hacsak nem lesz hirtelen valami betegsége, van még néhány boldog éve.

Pepó

Pacli egyéves múlt. Kedveli az embereket, szereti, ha foglalkoznak vele, amit eddig biztosan nem kapott meg. Önálló döntései vannak, más kutyákkal vehemens. Kamaszkorban van, most lenne fontos, hogy megtanulja az alapdolgokat, amihez tapasztalt gazdára van szüksége.

Pacli

Giesty idős gazdája meghalt, és felesége nem bírt vele egyedül, így fájó szívvel lemondott a közel kétéves keverék szukáról. Megviselte, hogy a menhelyre került, visszahúzódik az idegenektől, csak ölben lehet kivinni az udvarra. Idő kell neki, türelmes gazdára lenne szüksége.

Giesty

A négy hónapos Csumit gazdája lakott területtől távol tette ki. Két oltása már megvan, ideiglenes szerződéssel vihető el. Igazi kölyök, sok nevelést igényel, de nagyon hálás érte.

Csumi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!