Frissen Fejérből

2022.01.11. 15:00

Szerető gazdira vágynak a HEROSZ kis cukiságai

Az alábbi kutyák és macskák társaikkal a HEROSZ állatotthonban várják új családjukat. Elérhetőség: 06/30-985-8309

FMH

Ini

Odin, a 9 hónapos, közepes méretű keverék kan testvéreivel és anyjukkal együtt került be a menhelyre, mert gazdájuk már nem tudta ellátni őket. A pórázt és a nyakörvet könnyen elfogadta, de a felugrálásról majd le kell szoktatni. Barátságos, remek családi kutya lenne.

Odin

Kolt kétéves múlt, kedves, de nagyon félős kutya. A keverék kan nem minden társával jön ki jól, ezért, ha második kutyaként fogadnák örökbe, először össze kell őket ismertetni. Kis idő elteltével az emberekkel is könnyen barátkozik, kisgyermek mellé nem javasolják.

Kolt

A közel ötéves Picúrt gazdája azért adta le, mert anyagi helyzete miatt nem tudott róla gondoskodni, de a szeretet és a nevelés is kevés volt. Erősen alulszocializált, feszült helyzetekben ideges. Csak tapasztalt kutyásnak, gyerek mellé nem örökbefogadható.

Picúr

A 8 hónapos házimacska, Ini testvéreivel együtt egy műhelyben született, ahol kóbor anyjuk menedéket keresett. Amikor kinyitották a szemüket, mindannyiukat a menhelyre vitték. Ini most egy önkéntesnél nevelkedik. Nagyon eleven, barátságos, bármilyen családba ideális lenne.

Ini

Zinger, a 9 hónapos kandúr nagyon kedves, bújós és barátságos macska. Folyamatosan keresi a kapcsolatot az emberekkel, gondozói ölébe mászik, dörgölőzik hozzájuk, és dorombol. Családok számára remek választás. Egy szál fehér bajusza pedig igazán különlegessé teszi.

Zinger

Cirut és testvérét odaszoktatták egy házhoz, ahol bár nyáron jó társaságnak bizonyultak, de télre már nem kellettek. Kedves macska, aki szeretetre éhes, és meghálálja a törődést.

Ciru

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!