Szeretetre vágynak

2022.01.26. 11:00

Gazdit keresnek az etyeki mentett állatok

Családra, otthonra várnak az Etyeki Állatvédők Egyesülete gondozottjai: 06-70-339-3856.

Baráth Eszter

Maci hatéves, kaukázusi jellegű kan. Az emberekkel barátságos, szereti a sétákat, és igényli, hogy rendszeresen törődjenek vele. Egyedüli kutyának ajánlják.

Zoé, a nyolcéves keverék szuka Mezőfalváról került az etyeki menhelyre. Idős gazdája kért segítséget, aki szerény körülményei és költözés miatt már nem tudott tovább gondoskodni róla. Zoé bár a macskákat nem szereti, kedves, bújós és korát meghazudtolóan játékos.

Zoé

Füli, a 14 éves labrador retriever nehéz időszakot élt meg. Idős gazdája halála után Füli az üres háznál maradt, ahol a szomszédoktól kapott ételt és gazdája rokonai látogatták. Nagyon rossz állapotban került a menhelyre, gondozói mindent megtesznek, hogy tovább erősödjön.

Motyó egyelőre egy megszeppent két hónapos kölyök, de kifejezetten barátságos és legszívesebben folyamatosan az ember mellett lenne. Kedves, jó természetű és aktív, más kutyákkal sem lenne problémája. Gyermekes családba is szívesen adnák örökbe.

Motyó

Szmoki, a három év körüli keverék szuka rendőri segítséggel került a menhelyre két másik társával együtt. A hatóságok egy etyeki tulajdonostól kobozták el a kutyákat, köztük a közepes méretű, zsemle színű Szmokit is. A fiatal szuka nem esett át ivartalanításon.

Kornél testvéreivel és anyjukkal került a menhelyre. Csodával határos módon anyjuk hasában túlélték, hogy elütötte egy autó. Kornél mára megerősödött és igazi életrevaló kölyök, aki ivartalanítási kötelezettséggel és oltási sorának folytatásával fogadható örökbe. 

Kornél

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!