Frissen Fejérből

2021.12.08. 15:30

Új otthonra várnak az ASKA gondozottjai

Családra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06/30-317-4370.

Baráth Eszter

Babóca

Hildának, a 2018 végén született szukának a fején egy nagy, ütés okozta seb volt, amikor a menhelyre került. A seb eredetét, és azt, hogyan került az utcára, nem tudják gondozói sem. Okos, és jutalomfalat segítségével gyorsan is tanul, a pórázt szépen használja.

 

Hilda

 

A 2019 őszén született Billi puli nagyságú keverék kan. Mióta a menhelyen lakik, sok új dologgal találkozott, a többi kutyától viszont valószínűleg egy korábbi rossz élmény miatt még mindig fél. A pórázzal most ismerkedik, de gyorsan tanul. Sokat kell foglalkozni vele.

 

Billi

Babóca szeptember végén született, kislány. Anyukája kis-közepes méretű, de shar peire hasonlít. Apukája ismeretlen, így gondozói is csak tippelni tudják, hogy talán nem lesz nagy kutya. Oltása megkezdődött.

Babóca

Kifli július végén született kislány. Anyukája kistestű, apukája ismeretlen. Úgy tűnik, anyukájára hasonlít, ez méreteire is igaz lehet. Oltása elkezdődött.

Kifli

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!