Frissen Fejérből

2021.12.29. 15:30

Szerető családjukat keresik az ASKA gondozottjai

Új otthonra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06/30-317-4370.

Baráth Eszter

Matyi

Matyi

Matyi 2021 augusztusában született. Gondozói nem ismerik a szüleit, csak a testvéreit, viszont ők, ahányan vannak, annyifélék. Már most látszik, hogy Matyi nem lesz nagy méretű. Igazi kölyök, kajla és játékos. Az oltási programja megkezdődött, már költözhetne új családjához.

 

Nyurga

Nyurga, az egy év körüli kan egyáltalán nincs tisztában a méreteivel. Meg van róla győződve, hogy ő egy ölbe való kutya, pedig azt már kicsit túlnőtte, jelenleg puliméretű. Az emberekkel és társaival is egy­aránt kedves, barátságos. Rövid szőre miatt inkább lakásba ajánlják.

 

Pumukli

Gondozói el sem tudják képzelni, mi történhetett, hogy Pumuklit nem kereste senki, mivel amikor rátaláltak a 2019-ben született kanra, frissen volt kozmetikázva. Sajnos azonosítója viszont nem volt. Társaival jól kijön, de etetésnél figyelni kell rá. A pórázt is ügyesen használja.

 

Dundi

A 2019-ben született Dundi különleges külsővel rendelkezik. Gondozóinak nem igazán van tippjük sem, kik lehetnek a szülei. A pórázzal jelenleg még ismerkedik, de hamarosan beletanul használatába, és az is menni fog. Dundi nyugodt és kiegyensúlyozott természettel bír.

 

Bambi

Bambi 2020-ban született, és annak ellenére, hogy eddigi életében borzalmas körülmények között töltötte mindennapjait, nagyon közvetlen, és tud bízni az emberekben. Kis-közepes méretű, talán beagle-keverék lehet. Gyorsan tanul és kedveli a többi kutya társaságát is.

Bia

Bia 2021 tavaszán született, sok rossz élményt szerzett. Még nagyon fél, kihívást kedvelő gazdára van szükség, aki türelemmel fordul felé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!