Gazdikereső

2021.12.21. 15:00

A HEROSZ állatotthon lakóinak minden vágya egy szerető gazdi

Szerető családra várnak a HEROSZ állatotthon gondozottjai. Elérhetőség: 06-30-985-8309.

Baráth Eszter

Wogó 10 hónapos keverék kan. Testvéreivel két falu határában kóborolva találták meg őket. Nagyon éber és figyelmes, terelőkutya vérvonal lehet benne. Igényli és keresi az emberek társaságát és a velük való kapcsolatot. Jó kezekben nagyon hálás kutya lesz belőle.

Bütyök keverék kan, 1 éves múlt. Rossz körülmények között élt, el kellett venni gazdájától. Sebekkel és bélgyulladással érkezett a menhelyre. Már jól van, de a sok rossz elfeledtetése és a nevelése leendő gazdájára vár. Aktív, nagy mozgásigényű, szocializációja viszont elég hiányos.

Lilit, a 10 hónapos német juhász keveréket a soponyai ebösszeírás alkalmával találták. A gazdáknál született, elajándékozták, de néhány hónap után visszakerült hozzájuk. Nevelésével egyik eddigi gazdája sem foglalkozott. Keresi helyét, de nagyon figyel az emberekre.

Námi, a 9 hónapos kandúr testvéreivel együtt került a menhelyre, mi - után kóbor anyjuk egy telken ellette meg őket. Az anyamacskát ivartalanították, de a kölyköket nem tudták megtartani és gazdát sem találtak nekik. Námi kedves, játékos és érdeklődő. Társaival is szeret játszani.

Kóci nagy harcos. Anyjától idő előtt elválasztva, gyenge immunrendszerrel került be. Náthás volt, gyulladtak voltak a szemei és fülatkákkal is küzdött. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!