Frissen Fejérből

2021.10.26. 15:30

Szerető otthonra vágynak az ASKA mentettjei

Új otthonra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06/30-317-4370

Baráth Eszter

Karina

 

Nyurga

Nyurga 2020 végén született legény, aki jelenleg puliméretű, ezzel viszont ő nincs tisztában, meg van róla győződve, hogy egy öleb. Nagyon kedves és barátságos, nemcsak az emberekkel, de a kutyákkal is tökéletesen viselkedik. Rövid szőre miatt inkább lakásba ajánlják.

Figó

2020 tavaszán született Figó, a tacskójellegű keverék legény. Az aprócska kutya nagyon kedves, barátságos. Most is több társával él együtt, második kutyának is örökbefogadható, lakásba ajánlják. Nem egy házőrző alkat, inkább ölbe bújós.

Merlin

Merlin 2016-ban született spiccjellegű keverék legény. Méretéből adódóan még nem számít idősnek. Barátságos kutya, aki ismeri a pórázt, és nagyon jól viselkedik. Terebélyes bundája rendszeres gondozást igényel. Akár idősebb gazda mellé is tökéletes választás.

Karina

A kis-közepes termetű keverékkel, Karinával valaki, valamikor nagyon sokat foglalkozott. Ez jól látszik, mert nagyon emberközpontú. A 2019-ben született Karina ismeri a pórázt, és szeret játszani emberekkel, kutyákkal egyaránt. Jó játszótárs, vidáman bolondozna egy családban.

Balu

Balu 2020 tavaszán született kan, aki igazi kamaszként viselkedik. Nagyon energikus, lényegében minden érdekli, okos és tanulékony, mindenre figyel. Jó, ha leendő gazdájának több szabadideje van, hogy a játékos kutyát kellően le tudja kötni. Tanulásához kutyaiskola javasolt.

Jessy

Jessy 2020 tavaszán született, barátságos, játékos kislány. Valaki már sokat foglalkozhatott vele, a pórázt ismeri, és boldogan használja. Akár második kutyának is vihető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!