Frissen Fejérből

2021.10.12. 14:30

Szerető gazdáikat keresik ezek a tündéri négylábúak

Otthonra várnak az Etyeki Állatvédők Egyesületének gondozottjai. Elérhetőség: 06/70-339-3856.

Baráth Eszter

Aston

 

Omar

Omar öt éve gazdihoz költözött, de családi okok miatt visszakerült a menhelyre. A 11 éves kannak olyan gazdára van szüksége, aki határozott, tapasztalt és következetes. Pórázon ügyesen sétál, más kutyákkal szemben elfogadó, de van benne dominanciára való hajlam.

Dodi

Dodinak, a 11 éves kannak egy állatbarát kért segítséget, így került a menhelyre. Kedves, emberközpontú, szeretetéhes kutya, de magának való. Egyedüli kutyaként, kertben érezné jól magát. Jövőbeni családjának és lakhelyének jó őrzője lenne, mindentől megvédené.

Bailey

Bailey számára az emberi kéz ismeretlen volt. Senkinek nem hagyta, hogy megérintse, ezért egyértelmű, hogy szakértői segítségre van szüksége ahhoz, hogy képes legyen megbízni az emberekben, és az őt körülvevő világot ne egy félelmetes helynek érzékelje.

Marci

Marci, a nyolcéves újfundlandi jellegű keverék három hónapja van a menhelyen. Hatalmas termete ne rettentsen el senkit, csupa szív, jóindulatú és szeretetéhes kutya. Gondozói szerint rendkívül nyugodt, és a tapasztalatok azt mutatják, a pórázt is ügyesen használja.

Aston

Aston, a keverék kan kilenc testvérével érkezett Kisvárdáról az etyeki állatotthonba. Történetük sajnos nem egyedi, egy dobozban, anyjuk nélkül hagyták őket magukra. Oltási sora folytatásával és ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.

Edward

Edwardnak, a hatéves kannak baleset miatt három lába van, de ez egyáltalán nem okoz neki problémát. Szeretne bízni az emberek jóságában, s tartozni valakihez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!