Frissen Fejérből

2021.10.02. 14:00

Az ünnep az ember és az állat közötti barátságot erősíti

Titanilla szeretni való. Már nem fél az emberektől. A kis kutyus Krepsz Gyöngyivel, a Herosz titkárával érkezett Soponyára, az állatok világnapja általános iskolai ünnepségére.

V. Varga József

2021.10.01. Állatok napja alkalmából megrendezett iskolai ismeretterjesztő nap a Soponyai Általános Iskolában. A rendezvényen a Herosz állatmenhelytől Krepsz Gyöngyi tartott interaktív bemutatót a gyerekeknek. Nagy Norbert. Fejér Megyei Hírlap.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az aula szegletében megannyi bagoly fogadta pénteken a betérőt, a kiállítás-megnyitót követően gazdára találtak az oklevelek, a legjobb harminckét alkotás készítője a vadászati világkiállításra utazhat jutalmul a jövő héten.

Az egyik apuka, Baráth András díszbaromfiait mutatta be, de a diákok a tízórai mellett ezen a napon házi kedvenceiket is magukkal hozták. Pintyet, papagájt, tengerimalacot, kutyát, macskát, de még egy szépséges paripát ugyancsak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!