Frissen Fejérből

2021.09.21. 15:30

Szerető családra vágynak a Herosz gondozottjai

Biztos otthonra várnak a HEROSZ állatotthon gondozottjai. Elérhetőség: 06/30-985-8309.

Baráth Eszter

Bizsu

 

Mozsár

Mozsár három hónapos kandúr. Testvéreivel együtt betették kapun belülre egy családi háznál. Eleven és játékos, mondhatni, egy igazi kis akrobata.

Wicsi

Wicsi, a héthónapos szuka testvéreivel együtt két falu között volt kidobva. Keverék, de terelőkutya-vérvonal lehet benne, mert aktív, éber és figyelmes. Az embereket folyamatosan keresi, igényli közelségüket. Ivartalanítás után kertbe és lakásba is örökbe fogadható.

Báró

Bárót még kölyökkorában találták, de nagy termete miatt idős gazdája már nem bírt vele. Élete nagy részét egy udvarban töltötte, félt az újdonságoktól és az emberektől. Kíváncsisága viszont nagyobb, így könnyen barátkozik. Türelemmel kell felé fordulni.

Bizsu

Bizsu, a hat és fél éves szuka gazdája halála miatt került az állatotthon- ba. Első sétájára ölben indult, de aztán feloldódott és követte társait. A kennelben már jól kijön a többi kutyával is, remélhetőleg átragad rá egy kis önbizalom, hiszen sokszor inkább behúzódik a házába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!