Gazdikereső

2021.07.20. 15:00

Új otthonra vágynak az ASKA kutyusai

Ha valamelyikük megtetszett Önnek, hívja a 06-30-317-4370-es telefonszámot.

FMH

Morgó

Julcsi

Julcsi egy aprócska termetű, barátságos, elegáns hölgyike. Jelenleg más kutyákkal él együtt, így akár második kedvencként is költözhet, ugyanakkor szereti irányítani a dolgokat. A jövőben leginkább egy családi háznál tudják elképzelni, ahol játszhat és pihenhet is.

Julcsi

Mogli

Mogli 2020 tavaszán született különleges megjelenésű, aprócska legény. Talán valamelyik szülője corgi volt. A többi kutyával jól érzi magát, sokat játszik. A tanulást most kezdte el, a póráztól kicsit tart még. Apró termete miatt inkább lakásba ajánlják gondozói.

Mogli

Vaksi

Vaksit csúnyán fejbe vágták, így a 2019-ben született, talán husky-német juhász keverék alig lát. Hamarosan egy lézeres műtétre is sor kerül. Ügyesen tájékozódik, szépen közlekedik. Jó lenne, ha családba kerülne.

Vaksi

Selma

A 2020 decemberében született, kis-közepes méretű drótos szőrű keverék kislány, Selma korának megfelelően kicsit kajla. Szeret játszani a többi kutyával, a pórázzal egyelőre még ismerkedik, kicsit félénk a használata közben, de gondozói szerint ez hamar változni fog.

Selma

Kinga

A 2018–ban született Kinga, talán border colli keverék kislány nemcsak okos, de kimondottan elegáns is. A pórázt ismeri és ügyesen használja is. Szereti a nagy sétákat és ha az emberek közelében lehet. Fajtájának megfelelően nagyon éber és figyelmes, akár agilitizni is lehetne vele.

Kinga

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!