fogadj örökbe!

2021.07.06. 16:30

Biztos otthonra várnak az Etyeki Állatvédők gondozottjai

Ezek a tündéri négylábúak igazi és hű társai lehetnek bárkinek!

Baráth Eszter

Árpi

Maci ránézésre sem véletlenül kapta a nevét. Az ötéves kan hatalmas méretű, kaukázusi jellegű kutya, bundájának színe akár egy ordas farkasé. Óriási termete ellenére viszont az emberekkel barátságosan viselkedik, igényli a törődést. Egyedüli kutyának ajánlják.

Maci

Árpi jövendőbeli gazdája biztos lehet benne: ilyen kutyája csak neki van. A tízéves, keverék kan természete nyugodt és kedves, nem túl izgága. Ragaszkodó, nagyon igényli az emberek társaságát. Olyan gazdát keresnek neki, aki mellett családtagként élhet.

Árpi

Dezső 7-8 év körüli kan kutya. Jámbor és kedves természetű, mindig nyugodt és kiegyensúlyozott. Szereti a kirándulásokat és a pórázt is ügyesen használja. Más kutyákkal is jól kijön. Szeretnék, ha olyan helyre kerülne, ahol részt vehet a család mindennapjaiban.

Dezső

A kétéves szuka, Zara mindig jókedvű és vigyorog a világra. Emberekkel és kutyákkal egyaránt békés, kedves; remek családi kutya. Gondozói mondják, gazdájának mindennapjait örömmel töltené meg.

Zara

Alpár csak 6-7 hónapos, de már lassan egy hónapja a menhelyen él. Keresték gazdáját, de nem jelentkezett; most a keverék kan kutya keresi jövőbeni családját. Bohókás, játékos kamasz. Oltási sorának folytatásával, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.

Alpár

Tobi, a 9 éves kan gazdája elvesztése miatt került a menhelyre. Az emberekkel barátságos, bár eleinte viszszafogott. Finom falatokkal, simogatással viszont lekenyerezhető.

Tobi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!