Gazdikereső

2021.06.29. 16:00

Szerető családjukra várnak ezek a tündéri kutyusok

Új otthonra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06/30-317-4370.

FMH

Bagett

Paca

Paca áprilisban született kis legény. Kedves és aranyos, mint ahogy az egy fiatal kis kölyök kutyához illik. Gondozói sajnos nem ismerik a szüleit, emiatt csak tippelni lehet, mekkorára nő majd. Jelenleg úgy tűnik kis-közepes méretű lesz felnőtt korában.

Paca

Bagett

A 2020-ban született Bagett, beagle jellegű keverék kan. Egy igazi kis éhenkórász, aki mindig tud enni. Csendes, kiegyensúlyozott és a pórázt is jól használja. Igazi családi kedvenc válhat belőle, de nem szabad elfelejteni, hogy vadász vére miatt igényli a mozgást és a kalandot.

Bagett

White

White 2021 elején született barátságos kan. Ősei között biztosan van kuvasz, így a családot meg fogja védeni. Valószínű bántották, mert a hirtelen mozdulatoktól megriad, de egyre nyitottabb. A többi kutyával sincsenek gondjai, örökbefogadóinak javasolt a kutyaiskola.

White

Jázmin

Jázmin egy szaporító karmába került, aki elajándékozta, mert gondolta jó helyen lesz. Egy sötét szobában és egy kennelben lakott. Nagyon élvezi a szabadságot, a fényt, de még nem igazán érti a helyzetet. Sokat kell még foglalkozni vele, csak lakásba fogadható örökbe.

Jázmin

Cini

Amikor Cinit megtalálták egy rettegő, remegő, nagy hasú szukát találtak. Mára már sokat változott, vidám, jókedvű, sőt mondhatni kezd rosszalkodni. A vizet nagyon szereti, ahogy meglátja a slagot, rohan a víz alá játszani. A kis-közepes méretű keverék 2019-ben született.

Cini

Haus

Haus méretei kicsit nagyobbak, mint a tacsiknál megszokott. Kedves, barátságos és a többi kutyával sincs gondja. A 2016-ban született Haus lakásban és udvaron is jól érzi magát.

Haus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!