fogadj örökbe!

2020.09.15. 15:16

A Herosz állatotthon lakói keresnek szerető gazdit

A fehérvári Takarodó úti Herosz állatotthon lakói iránt itt lehet érdeklődni: 06(30)985-8309.

S. Töttő Rita

Alana: 2,5 éves, ivartalanított szuka. A Herosz lakója kedves, nyugodt természetű kutya, de ha történik valami érdekes, akkor már ott is terem. Éber, figyelmes, szüksége van sok foglalkozásra, nevelésre. Ha unatkozik, hajlamos szökni, így biztonsági kerítés kell mellé.

Bátor: 5 hónapos kandúr. Az utcán élt, a családja visszahúzódó, de ő a legbátrabb. Nagyon okos és alkalmazkodó, új otthonát biztosan hamar megszokja majd. Jelenleg ideiglenes befogadónál él.

Bundi: 4 éves, ivartalanított szuka a Herosznál. Kedves, embercentrikus kutya, igényli a sok foglalkozást, figyelmet. Remek családi kutya lenne, aki szívesen menne kirándulni családjával. Nem árt még neki némi nevelés, de könnyen tanítható.

Tejszín: 5 hónapos nőstény. Kedves, de kissé visszahúzódó még. Engedi, hogy simogassuk, de idő kell még neki, hogy teljesen feloldódjon, s dorombolós cica legyen. Feltehetően nem hall, kizárólag benti tartással adják örökbe.

Tubó: 4 hónapos kandúr cicus. Kedves, barátságos, játékos kiscica. Eleven, érdeklődő, remek választás gyerekek mellé, de mindenképpen olyan család mellé javasolják, ahol teljes értékű tag lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!