gazdikereső

2020.06.16. 07:30

A Herosznál olyan cica is vár rád, aki egész életét a menhelyen töltötte

A fehérvári Takarodó úti Herosz állatotthon lakói iránt itt lehet érdeklődni: 06(30)985-8309.

S. Töttő Rita

Riti: 1 éves, ivartalanított nőstény. Kedves, nyugodt természetű, aki alábbi társaival a Herosznál várja, hogy valaki örökbe fogadja.

Aidi: 2,5 éves ivartalanított nőstény. Majdnem 2 éve vár gazdára a Herosznál, gyakorlatilag itt nőtt fel. 2 évig olyan félős volt, hogy nem engedte, hogy simogassák. Mára már oldódott, de a hirtelen mozdulatoktól még megijed. Türelmes gazdát keresnek neki, ahol kivárják, hogy teljesen kinyíljon.

Mandula: 2 hónapos kandúr. 5 hetesen anyjával és testvéreivel együtt érkezett. Anyja gondos nevelésének köszönhetően szépen fejlődött, érdeklődő, eleven kiscica. Ideális választás családoknak, gyerekek mellé is.

Bundi: 2 éves, ivartalanított németjuhász keverék. Élénk, figyelmes, kedves, bújós típus, ráül az ember lábára, odadől, keresi a kapcsolatot. Új helyén könnyen be fog illeszkedni, főleg, ha foglalkoznak vele, hálás minden figyelemért. Érdemes lenne vele kutyaiskolába járni, könnyen tanítható.

Cézár: Lassan 12 éves, ivartalanított kan. Elsőre kissé tartózkodó az idegenekkel szemben, de hamar oldódik, szereti, ha foglalkoznak vele. Éber, jó jelző, korához képest mozgékony. Sajnos hátsó ízületei már gyengék, de azért szeret sétálni. Időseknek jó társa lenne, gyerekek mellé nem javasolják.

Bori: 1,5 éves, ivartalanított szuka. Fiatal, neveletlen kutya. Eddig nem foglalkoztak vele, eleinte nem figyel az emberekre, nem tanították semmire, így új gazdájára vár a feladat, hogy megtanítsa mindenre. Sok mozgásra van szüksége, aktív és nagyon kedves. Családoknak jó választás, ha sok szabadidejük van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!