Home office kedvencünkkel

2020.04.20. 15:30

Az otthon töltött idő a pillanatok megörökítésére is kiváló időszak

Az otthon töltött idő kedvenceink számára is felértékelődik. Sőt, velük könnyebb elviselni a kijárási korlátozást, akkor is, ha most a hosszú, kalandos sétákról le kell mondanunk. Ezért is várjuk a fotókat a [email protected] arról, hogyan töltik a dolgos vagy éppen pihenős hétköznapokat a mi szeretett háziállataink.

S. Töttő Rita

Ő itt Szellem, aki örömmel tölti a home office idejét gazdájával Fotó: Erdei Gitta

„Ma sem megy sehova a gazdi? De hát eddig ilyen még sosem történt... Nem tűnik betegnek. Igaz, kicsit feszült, no de majd én jól odabújok hozzá, és attól minden rendben lesz!” – ha vannak gondolataik kedvenceinknek, akkor most ilyenek foroghatnak a cuki kis fejecskéikben... És amikor már hetek óta otthon tölti a gazdi a napot, akkor ennek a közellétnek a meghitt nyugalmában háziállataink is új szokásokat vesznek fel.

Ő itt Szellem, aki örömmel tölti a home office idejét gazdájával
Fotó: Erdei Gitta

A cicusok kényelmesen az ölbe csavarodnak, miközben home office-ban dolgozik az „alattvaló”, vagy éppen elnyúlnak a kanapéra vetülő keskeny fénycsíkon, ahová eddig napközben talán be sem jutottak. Kutyusaink is tobzódnak a gazdi közelségében, de náluk, az elmúlt hetek tapasztalatai szerint nem mindig pozitív a változás. A szeparációs szorongás kialakulását meg kell előzni, különben amikor visszatér minden az eredeti kerékvágásba, nehéz lesz az elszakadás!

Három cicussal és embercsaládjával él Marcus Portius Cato Major
Iszkaszentgyörgyön Fotó: BB

Most több idő van a fotózásra, az együtt töltött időre és arra, hogy mindezek élményét megosszuk egymással! Ezért is szeretnénk kérni olvasóinkat, hogy mutassák meg, az ő kedvenceik hogyan töltik a hétköznapokat, miközben a gazdi home office-ban pörgeti az időt. Lehet az kutyus, cicus vagy éppen degu, esetleg papagáj, mindannyiuk számára nagy öröm lehet az, hogy többet foglalkoznak velük a gazdáik.

Hektorra nagyon vigyáz a családja,
ebben az időszakban is
Fotó: SZNJ

 

Van, aki a szabadba vágyakozva kémlel ki az ablakon, más a teraszról, erkélyről figyeli a kinti világot, de az is gyakori, hogy csak úgy, a nappali, dolgozósarok biztonságában várják, hogy ismét rájuk kerüljön a sor vagy hogy legalább egy kis simogatással kísérve megdicsérjék őket – milyen ügyesek, okosak és szépek. A róluk készült fotókat a [email protected] várjuk, az eddig küldött képekből küldünk egy kis csokorra valót! Kíváncsian várjuk a vicces, kedves, meghitt felvételeket és akár a hozzájuk tartozó történeteket, melyeket szívesen bemutatunk a feol.hu-n és a Fejér Megyei Hírlap hasábjain is!

Nina is vágyakozva tekint ki a székesfehérvári utcákra
Fotó: Erdei Gitta

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!