Hirdetés

2019.04.04. 14:03

XOMOX Magyarország Kft.

Jó emberek jó dolgokat hoznak létre!

Fotó: Pacser, Fanni

A XOMOX Magyarország Kft., mint az amerikai CRANE Co. vállalatcsoport integrált része több mint 25 éve gyárt Magyarországon olyan ipari szerelvényeket (csapok, szelepek), melyek megfelelnek a vegyipari, gyógyszeripari és energetikai alkalmazások legmagasabb minőségügyi követelményeinek. Számtalan referencia bizonyítja a hazai vezető felhasználóknál és globális partnereinknél termékeink magas minőségét, mely folyamatosan új piaci lehetőségeket nyit számunkra a további fejlődésünkhöz.

A XOMOX Székesfehérváron

A székesfehérvári gyár 2001-ben vált a CRANE vállalatcsoport részévé. Fő termékeink a Magyarországon egyedülálló technológián alapuló teflon (PFA) bevonatos szerelvények, gömbcsapok, kúpos csapok, pillangószelepek, visszacsapó szelepek, valamint PTFE perselyes kúpos csapok. Egyedi szakértelmünknek köszönhetően a fokozott igénybevétel miatti egyedi követelményeknek is képesek vagyunk termékeinkkel megfelelni, így beszállítói vagyunk a nagy magyar olaj, energetikai és vegyipari szereplőnek is.

Crane Co.

A Crane vállalatcsoport rendkívül sokszínű nemzetközi gyártója a magas szintű ipari megoldásokat követelő területeknek. Elkötelezettek vagyunk a termékeink és folyamataink fejlesztése terén, mely alapjait a Crane Business System vállalati filozófia biztosítja.

A vállalatot 1855-ben alapította R.T. Crane és termékeit ma már világszerte felhasználják a petrolkémia és vegyipar területén, a légi iparban, az olajiparban, kiszolgálva a szénhidrogén felhasználásával foglalkozó és az energiatermelő szektor különböző szereplőit, illetve megoldásokat tud nyújtania az automata fizetőrendszerek, szállítóeszközök területén is.

Crane vállalatnak világszerte több mint 11.000 munkavállalója van Dél- és Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és Ausztrália területén. A Crane Co. a New York-i tőzsdén 1936 óta folyamatosan jegyzett vállalat.

Akiket csapatunkba várunk

  • Műanyagüzembe gépkezelő operátorokat
  • Szerelőket
  • CNC forgácsoló kollegákat
  • Akik mindnyájan elkötelezettek a gördülékeny munkavégzés magas színvonala iránt biztonságos, rendezett munkakörülmények között.

    Amit munkatársainknak kínálunk

  • Egyedi gyártási technológia megismerése
  • Szakmai fejlődési lehetőség
  • Családias hangulat
  • Ingyenes buszjáratok
  • Elismerési program
  • Közösségépítő vállalati programok
  • Jelentkezés

    Magyar nyelvű önéletrajzokat a következő e-mail címre várunk: [email protected]

    Elérhetőségek

    Cím: 8000 Székesfehérvár, Cseh utca 1.

    Kapcsolattartó: Varga Edit

    telefon: 22/513-123

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!