Hirdetés

2018.10.01. 11:21

WHC Kft.

A WHC Kft. 27 éve működő humán és gazdasági tanácsadásra specializálódott vállalkozás.

A Dunántúlon jelenleg működő 6 irodája közül az egyik legfiatalabb, a 2017-ban megnyílt HR szolgáltatásokkal foglalkozó székesfehérvári iroda. Az iroda szolgáltatási körébe a munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, diákmunka és HR outsourcing tartoznak.

1999 januárjától önálló csoport foglalkozik emberi erőforrás gazdálkodással, ezen belül munkaerő-közvetítéssel, munkaerő-kölcsönzéssel, vezetői tanácsadással.

Jelenleg több mint 50 partnerünk és közel 150 munkakörünk van.

Nagyon változatos munkaköröket töltünk be sikeresen. A gyártásban dolgozó gépkezelő, minőségügyi munkatárs, folyamat-technikus pozícióktól kezdve, a gyártástámogató mérnök, minőségügyi mérnök kereséseken át, technikai vezető szintekig találunk kollégákat az ügyfeleink részére. Felsővezetői pozíciók betöltését is nagy örömmel és lelkesedéssel vállalja a csapat, itt is komoly referenciák tanúsítják a sikeres munkát.

Budapesten felmerülő ritka nyelvtudást igénylő munkakörökre is dolgozunk.

Teljes körű ügyintézéssel támogatott megoldást kínálunk partnereink részére szomszédos 3. országbeli munkavállalók foglalkoztatásának körében mind Szerbia, mind pedig Ukrajna területéről. Területileg kialakított toborzó csapataink – akár nagyobb létszám esetén is – mindkét szomszédos országban hatékonyan szolgálják ki a felmerülő igényeket. Helyi specialista teamünk pedig nagy szakértelemmel és pontossággal végzi a háttérmunkát a tartózkodási engedélyek és egyéb szükséges adminisztráció terén. További kérdések esetén készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére!

Ügyfeleink nem csak Fejér vagy Komárom-Esztergom vagy Veszprém megyéből kerülnek ki, Pest, vagy Győr-Moson-Sopron megye is szerepel a WHC székesfehérvári irodájának térképén. Szerencsés az iroda földrajzi elhelyezkedése abból a szempontból, hogy a Budapest-Székesfehérvár-Győr háromszög közepén mindegyik irányban elérjük a cégeket és pályázókat. Szoros együttműködésben dolgozunk a győri, tatabányai és a budapesti WHC irodákkal.

Az iroda további fejlődéséhez nagymértékben szükséges az újabb és újabb toborzási és kiválasztási technikák elsajátítása és fejlesztése. Használjuk természetesen a saját, jól bevált folyamatainkat, amit tanácsadóink jól kombinálnak a közösségi portálokkal, illetve cégünk

marketing és PR megjelenéseivel. Személyes jelenlétünket hangsúlyozottabbá tettük a munkaerőpiacon, ilyenek az országos vagy a lokális állásbörzék.

Próbáljuk a végzett tehetségeket és fiatal pályakezdő szakembereket már a felsőoktatás éveiben megismertetni a WHC által nyújtott lehetőségekkel. Fontos, hogy régiókban gondolkozzunk, ami határon túli aktív toborzást is jelent.

Rendszeresen tovább képezzük magunkat, követve a nemzetközi trendeket. Az ügyfelekkel intenzív kapcsolatot ápolunk, a náluk zajló eseményekről, fejlődésről személyes találkozók alkalmával is igyekszünk első kézből benyomásokat gyűjteni, ezzel is segítve azt, hogy a legmegfelelőbb embert találjuk meg a náluk nyitott pozíciókra.

További információ állásajánlatainkról: www.whc.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!