hirdetés

2019.04.01. 01:00

VIDEOTON: Egy vállalat – végtelen lehetőségek

A Videoton hazánk legnagyobb, immáron több mint 25 éve magyar magántulajdonban lévő iparvállalata, amely évek óta Európa Top 5 szerződéses gyártóinak egyike.

A vállalatcsoport 10 telephelyen, 19 tagvállalatot működtet és több mint 10.500 munkavállalót foglalkoztat. A Videoton integrált gyártási szolgáltatásai az alkatrészgyártástól a végszerelésen át a legyártott termékek szállításáig és azok disztribúciójáig terjednek. Csúcstechnológiával felszerelt üzemeiben az elektronika, műanyagfröccsöntés, lemezmegmunkálás, mechanikai-finommechanikai megmunkálás, szerszámkészítés és felületkezelés terén alkatrészek, részegységek, komplett termékek gyártása folyik. Így az egyes tevékenységekre specializálódott tagvállalatok komplex, egyedi megoldásokat képesek nyújtani az üzleti partnereik számára.

A Videoton biztos pénzügyi helyzetéből és stabil piaci pozíciójából fakadóan hosszú távú munkalehetőséget kínál. A cégcsoport lehetőséget biztosít munkavállalói számára képzéseken való részvételre, így támogatja dolgozói továbbképzését valamint továbbtanulását is. A vállalatcsoport méretének és tevékenységei sokszínűségének köszönhetően lehetőséget ad arra, hogy az alkalmazottak cégcsoporton belül egyéniségüknek és kompetenciájuknak megfelelő pozíciót tölthessenek be. A vezetés mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy munkavállalóinak a munkán kívül is kiegyensúlyozott hátteret biztosítson. Így ingyenes sportolási, kedvezményes nyaralási és kikapcsolódási lehetőségekkel, otthonteremtési és szociális támogatásokkal, valamint széles körű egészségügyi szűrésekkel járul hozzá a dolgozók életének színesebbé, könnyebbé tételéhez.

A fentieken kívül a vállalatcsoport nagy tapasztalattal bír szakmunkás tanulók, középiskolások illetve felsőoktatásban résztvevőkkel való foglalkozás terén, legyen az tanulószerződés, szakmai gyakorlat vagy duális képzés.

Ugyanis napjainkra kiemeleten fontossá vált, hogy a diákok tudatos döntéseket hozzanak, releváns tapasztalattal rendelkezzenek, amelyek révén, hosszú távon alapozhatják meg sikeres jövőjüket. Ehhez nyújt segítséget a Videoton, hiszen a vállalatcsoportnál megszerezhető gyakorlati tudás az iskola elvégzése után azonnali előnyt jelent a munkaerőpiacra lépő pályakezdőknek.

A Videoton folyamatosan várja a hallgatók, pályakezdők és tapasztalt munkavállalók jelentkezését nyitott pozícióira, amelyeket a www.videoton.hu honlapon, a Karrier fül alatt találhatnak meg az érdeklődők

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!