Hankook

2018.02.26. 19:44

Várunk téged is a gumiabroncsgyártás profi csapatába!

A Hankook Tire a világ öt legtöbb abroncsot gyártó vállalatának egyike. Innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok valamint a motorsport számára.

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten több mint 22.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül, aminek köszönhetően elérte az évi 19 milliós gyártókapacitást.

A Hankook vállalatnál komolyan úgy gondoljuk, hogy a vállalat sikere az elszánt és lelkes alkalmazottaink erőfeszítéseinek köszönhető. Ennek érdekében kiemelt figyelmet fordítunk munkavállalóink elégedettségének növelésére. Mindezt, a versenyképes bérezés és széleskörű juttatási csomag, számos vállalati rendezvény, szabadidős program, szakmai- és nyelvi képzések, valamint több elemből álló díjazási rendszerünk alapozza meg.

Munkavállalóink számára térítésmentesen elérhető, Magyarországon egyedülálló módon, saját apartman szállónk, mely lakói minden igényét kielégíti. Légkondicionált szobák, TV, focipálya, grill terasz, konditerem, mind a munkavállóink kényelmét és szórakozását szolgálják.

VÁRUNK TÉGED IS A GUMIABRONCSGYÁRTÁS PROFI CSAPATÁBA!

JELENTKEZZ!

Fizikai nyitott pozíciók

Szellemi nyitott pozíciók

 Gépkezelő

 Gépészmérnök

 Karbantartó (elektromos / mechanikus)

 Vegyészmérnök

 Tűz- és Munkavédelmi Járőr

 Villamosmérnök

 Minőségbiztosítási mérnök

Tel: +36 25 556 036

Tel: +36 25 556 016

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!