Állásbörze

2017.09.27. 17:40

Tudás és tapasztalat

Kilenc alapszakon és egy mesterszakon folyik duális képzés a fehérvári felsőoktatási intézményekben. Az itt tanuló hallgatók azzal az előnnyel kezdhetnek majd a munkaerőpiacon, hogy az egyetem elvégzésekor már három és fél év munkatapasztalatot is magukénak tudhatnak, így szakmailag már nem fognak pályakezdőnek számítani.

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa, a Kodolányi János Főiskola és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara 48 céggel szerződött le, és 215 szakmai gyakorlati helyet kínál a duális képzésekben résztvevők számára. A diákok a felsőoktatási tanulmányok ideje alatt egyidejűleg lesznek az egyetem nappali tagozatos hallgatói, és a gyakorlati oktatás nyújtó vállalat hallgatói munkaszerződés keretében foglalkoztatott gyakornokai. Naprakész szakmai gyakorlati ismeretek elsajátítása mellett a legújabb technológiákat ismerhetik meg az adott cégnél, s a tanulás mellett pénzt is keresnek. A duális képzés páratlan lehetőség azon pályaválasztás előtt álló diákok számára, akik biztos alapokra szeretnék helyezni jövőjüket.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán földmérő és földrendező mérnök, gépészmérnök, villamosmérnök, mérnök informatikus és műszaki menedzser szakokra jelentkezhetnek a diákok duális képzésben. A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa gazdálkodás és menedzsment, valamint pénzügy és számvitel szakokon, a Kodolányi János Főiskola pedig szociális munka, turizmus-vendéglátás és gazdálkodási menedzsment alapszakon biztosítja a duális képzés lehetőségét felvételizői számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!