Hirdetés

2018.10.09. 12:12

Tesco „Fixen fix”, a dolgozóbarát foglalkoztatási forma

Újabb munkavállalói rétegek munkába állását segíti a Tesco: a „Fixen fix” rögzített részmunkaidős foglalkoztatás rugalmas feltételeket biztosít azoknak, akiknek kiemelten fontos a munkaidő garantált kiszámíthatósága – például a kisgyermekes szülőknek, vagy a másodállást vállalóknak.

A rögzített részmunkaidő bármely intervallumban, akár heti öt órában, vagy csak hétvégi munkavégzéssel is kérhető, miközben a munkavállaló a közvetlen foglalkoztatás minden előnyét is élvezheti.

„Célunk, hogy ezzel a lehetőséggel támogassuk azokat, akik eddig a nehezen tervezhető munkavégzés miatt nem tudtak munkát vállalni. Itt elsősorban a kisgyermekes munkavállalókra, a tanulókra, a nyugdíjasokra és a másodállást keresőkre gondolok. A Munka Törvénykönyvének előírásait követő „Fixen fix” foglalkoztatási forma bármely munkakör esetén kérhető. Közvetlen foglalkoztatás

lévén pedig minden juttatás, kedvezmény, munkába-járási térítés, továbbá a szabadság is jár a munkavállalóknak” – hangsúlyozta Szigeti Barbara, a Tesco kiskereskedelmi HR-vezetője.

A Tescónál a munkavállaló tulajdonképpen – az áruházi működést figyelembe véve – maga választhatja ki a számára megfelelő napszakokat és órákat a munkavégzésre.

Az áruházlánc a munkaszerződésében is vállalja és szavatolja, hogy kizárólag azokban az időszakokban foglalkoztatja a leendő munkavállalót, amelyekben korábban megállapodtak. „A tervezhető beosztás nemcsak számomra pozitív, hanem ami a legfontosabb, a családom is profitálhat belőle. Több időt tudok velük tölteni, és ez megfizethetetlen” – emelte ki az új foglalkoztatási forma előnyeit Nagyné Nagy Ildikó, a székesfehérvári Tesco dolgozója.

A nyitott pozíciókról és a „Fixen fix” foglalkoztatási forma további részleteiről a https://tesco.hu/karrier/ oldalon lehet tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!