Állásbörze

2017.03.31. 11:32

Szent Donát Kórház

Intézményünk, a várpalotai Szent Donát Kórház elkötelezett a magas szintű szakmai ellátás és szolgáltatás iránt. Kórházunkban krónikus belgyógyászaton és pszichiátriai rehabilitációs osztályon ápoljuk betegeinket, akik igényes környezetben gyógyulhatnak. Színvonalas hotelszolgáltatással, 2-3 ágyas, légkondicionált, saját fürdőszobával, plazmatévével, telefonnal, hűtőgéppel felszerelt betegszobáinkban biztosítjuk pácienseink elhelyezését. 2016. nyarától 30 ágyas Hospice-Palliatív Terápiás Osztály is megkezdte működését intézményünkben. A Szent Donát Kórházban a hospice-palliatív ellátás ötvözi a magas szintű orvosi szakértelmet és a hospice szellemiséget.

A minőségi ellátási körülmények, a biztonságot és bizalmat sugárzó szolgáltatáskultúra, az időpontok tiszteletben tartása és a diszkréció szolgáltatáspolitikánk fő irányvonalai. A színvonal további biztosítékát a szakterületükön professzionális teljesítményt nyújtó szakorvosaink garantálják.

A Szent Donát Kórházban pszichiáterek, pszichológusok, szociális munkások, valamint gyógytornászok és szocioterapeuták csapatmunkája járul hozzá a betegek szakmailag magas szintű és jól szervezett ellátásának biztosításához.  Intézményünk betegei számára részben a szabadidő hasznos eltöltése céljából, részben érzelmi és pszichikai állapotuk, szellemi képességeik megőrzése és javítása érdekében rendszeres fejlesztő-foglalkoztató programokat kínálunk. A foglalkozásokat szakképzett foglalkoztató személyzet végzi egyéni és kiscsoportos formában.

Munkatársaink számára kirándulásokat, szabadidős programokat, rendszeres képzéseket, továbbképzéseket, közös ünnepléseket, csapatépítő tréningeket szervezünk. Cégpolitikánk szerves része a jó munkaerő anyagi és erkölcsi megbecsülése (béren felüli juttatások (cafeteria, hűségjutalom), valamint hosszú távú megtartása.

Intézményünk bővülő tevékenységi köréhez új munkatársakat keresünk egy fiatal, dinamikus, magas szakmaisággal rendelkező, jól együttműködő csapatba!

Elsősorban felsőfokú (OKJ) ápoló, vagy főiskolai végzettségű ápoló szakképzettséggel rendelkező munkatársak jelentkezését várjuk.

A jelentkezők fényképes önéletrajzát az alábbi elérhetőségre várjuk:

[email protected]

Kérjük, hivatkozzanak a PR cikk megjelenési helyére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!