Állásbörze

2018.04.01. 01:00

Simon Műanyagfeldolgozó (x)

A mára már közel 400 fős vállalkozásunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza, az egyszemélyes vállalkozásból fejlődött a legmagasabb felkészültséget és technológiát megkövetelő autóipari beszállítói szintre.

 

Mindennapjainkat modern környezetben, de családias hangulatban, eredményesen, a munka- és magánélet egyensúlyával, sikerélményekben megerősödve éljük meg.

Az elmúlt 11 évben a fő tevékenységünk a műszaki műanyagok fröccsöntése és a hozzájuk tartozó szerszámalkatrészek gyártása, 95%-ban az autóipar számára.

Tevékenységünk Kőszárhegyen, modern, légkondicionált üzemekben található a legmodernebb technológiájú berendezésekkel, ahol naponta több, mint 1 millió db alkatrészt gyártunk.

Büszkék vagyunk munkatársainkra, akik lehetővé tették a piaci változásoknak való folyamatos megfelelést. Töretlenül fejlődünk, a legújabb üzemcsarnokunkra, szerszámüzemünkre és irodáinkra is büszkék vagyunk, mára már közel 15.000 m2-en folytatjuk tevékenységünket.

Folyamatos fejlődésünk érdekében keresünk Szerszámkarbantartó, Gépi forgácsoló, Fröccsöntő gépbeállító, valamint Operátor munkatársakat.

Vállalatunk jövőképe:

Magyar vállalatként az ország meghatározó műanyagipari, magas hozzáadott értékű műanyagalkatrész előállító gyártóvállalattá kívánunk válni. Növekedésünket következetes csapatmunkával, az ügyfeleinknek történő értékteremtéssel, folyamatos innovációval, a termékeink hozzáadott értékének folyamatos növelésével és magas minőséggel érjük el.

Hiszünk abban, hogy az iparági szinten elért nagy jövedelmezőségű vállalatunk sikere a kiváló munkatársaink együttes hozzájárulásából ered, akik egyénenként is hozzáértők, elkötelezettek és közreműködőek. Elismerjük és jutalmazzuk a sikert, munkatársaink folyamatos fejlődését elvárjuk és támogatjuk.

Vevőink a jövőben is úgy fognak számon tartani minket, mint előnyben részesített szállítójukat.

Dolgozóink egyre büszkébbek lesznek arra, hogy itt dolgoznak, egy biztonságos környezetben.

Magyar vállalatként a kitűnő vállalat mintaképe leszünk az üzleti és a közéletben egyaránt, melyet példaként állíthatnak más magyar vállalatok elé a működési eredményeink és a vállalatunk működési területén élő közösség életfeltételeinek folyamatos javítása alapján.

Kérjük, látogasson el Facebook oldalunkra is ahol nyomon követheti mindennapi életünket!

Kérjük, tekintse meg a rólunk készült 4,5 perces kisfilmet a " target="_blank" rel="nofollow noopener">SIMON image film linken!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!