Állásbörze

2018.04.01. 01:00

A Sapa mostantól Hydro – csatlakozz Te is! (hirdetés)

A Magyarországon 1400 főt foglalkoztató Sapa mostantól az alumíniumgyártásban vezető szerepet betöltő Hydro vállalatcsoporthoz tartozik, és az integráció után még komolyabb kínálattal, számos fejlesztéssel, beruházással és szélesebb körű tudással lehet jelen az alumíniumipar világában.

A Hydro a bauxitbányászattól a hengerelt és sajtolt elemek előállításán keresztül az alumínium késztermék megmunkálásáig a teljes termékláncot lefedi, ezzel egyedülálló pozíciót foglal el az alumíniumiparban. A korábbi Sapa a Hydro Extruded Solutions (Hydro Sajtolt Megoldások) üzletág néven működik tovább, olyan nagy járműgyártók közvetlen alkatrész beszállítójaként, mint az Audi, a

Jaguar, az Aston Martin, vagy a Porsche. Emellett számos innovatív megoldást kínál más iparágaknak is, így például az építőipar, infrastruktúra, személy- és teherszállítás illetve az energiaipar számára.

A székesfehérvári gyár hat présgépével, több, mint 200 megmunkáló gépével (CNC marás, lyukasztás, hajlítás, darabolás, hegesztés és összeszerelés), többféle felületkezelési technológiájával (eloxálás, passziválás, porfestés) Európa legnagyobb sajtoló üzemének számít. Amellett, hogy a legtöbb prémiumkategóriás autóba gyártanak alkatrészeket, a fejlesztésre is nagy hangsúlyt fektetnek.

A Hydro székesfehérvári üzeme sok szempontból különbözik más vállalatoktól. Bár egy nagy multinacionális vállalat része, mégis saját stratégiával rendelkezik, és munkacsoportjai saját fejlesztési projekteken dolgoznak.

A magyar mérnökökből és műszaki szakemberekből álló csapat olyan folyamatokat dolgozott ki az évek során, melyek a legfejlettebbnek számítanak a világon. Ezzel számos, a világ élvonalába tartozó és a legmagasabb színvonalat képviselő nagyvállalat – mint például a Jaguar vagy az Audi – számára is méltó partnernek bizonyulnak. A munkavállalók büszkék arra, hogy ennek a csapatnak a tagjaként építhetik karrierjüket, és részesei lehetnek a vállalat sikertörténetének. A modern berendezések, gyártósorok és az állandó folyamat-fejlesztések is érdekessé és változatossá teszik a munkát a Hydro-nál.

Az üzem az elmúlt 15 év alatt egyszerű gyártócégből a világ egyik legnagyobb és legmodernebb telephelyévé vált. A vállalat sikereit többek között saját fejlesztéseinek és nyerő stratégiájának köszönheti, mely az elektromos és hybrid autók piacára összpontosítja figyelmét. A Magyarországon fejlesztett és gyártott alkatrészek iránti kereslet várhatóan az ötszörösére is növekedhet a következő 7 évben. Ezért a vállalat folyamatos bővüléssel számol, melyhez további új, elkötelezett munkatársakra van szükség a székesfehérvári Hydro gyárban: nem csak a termelésben, hanem a minőségbiztosításon és az értékesítésen át a pénzügyi és beszerzési területig sokféle különböző szakterületen várják a jelentkezőket. Igazi karrierlehetőség, kiemelkedő fizetések, átlagon felüli juttatások és emberközpontúság jellemzi a vállalatot, ahol a családiasság sem puszta szlogen. A cég stabilitását mi sem mutatja jobban, hogy sokaknak dolgoznak itt a családtagjai, ismerősei is, így a fiatalok számára nem kérdéses, hogy miért a Hydro-t válasszák.

A név tehát új, de a cég nem változott.

Készen állsz? Légy a munkatársuk, és tudj meg mindent itt: www.gyereahydrohoz.hu !

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!