Állásbörze

2018.04.01. 01:00

Polyax Alkatrészgyártó Kft. (x)

A Polyax Alkatrészgyártó Kft. egy betéti társaságból fejlődött ki közel két évtized alatt. 1986-ban Gál János alapította egy klasszikus „garázsműhely” alapjaival. Rátermettségének és szakmai hozzáértésének köszönhetően vállalkozása 1996-ban már új jogi formát öltött, betéti társaságként folytatta tovább működését, mely fémipari alkatrészek előállítását, félkész alkatrészek megmunkálását és forgácsolást jelentett. A Polyax Bt. már egy 1.500 nm alapterületű üzemben kapott helyet Székesfehérvár egyik ipari zónájában. Az irodaház és a gyártóterület megfelelt azon európai normáknak, mely a további gyors fejlődés alapjául szolgált.

A csúcstechnológiájú géppark kapacitását kihasználva a Polyax Bt. a következő 10 év során olyan német autóipari nagyvállalatok beszállítójává vált, mely megalapozta mind a gazdasági-jogi forma következő szintjét, mind egy úgy telephely kialakítását. 2006-tól korlátolt felelősségű társaságként folytatta munkáját, immáron Gál Balázs vezetésével, és 2011-ben megkezdhették az új telephely alapjainak lerakását.

Az esztergálás cégünk forgácsoló eljárásainak egyik legfontosabb profilja. Szakképzett munkatársaink a rúdadagolós Tsugami hosszesztergáink segítségével végzik a komplex alkatrészek gyártását, a tárcsajellegű darabok megmunkálása pedig a magas termelékenységű robotizált berendezéseinken, Takamaz és Murata gépeken történik.

Nagyobb alkatrészek esetén a marási folyamatot szakembereink Mori Seiki megmunkáló központjaink segítségével végzik el.

Magas precíziót igénylő munkák esetén köszörű üzemünk kiváló minőségű gépeivel nagy pontosságú munkadarabok gyártását tudjuk biztosítani 300*1000 mérettartományban. Emellett csúcsnélküli köszörűgép soraink tengelyjellegű alkatrészek magas termelékenységű gyártását segítik.

A forgácsolt termékeket ezután igény szerint hő- vagy felületkezeljük. Hőkezelő üzemünkben horizontális és vertikális indukciós hőkezelő gépeink akár speciális, innovatív technológiát igénylő, hagyományos technológiával nem kivitelezhető hőkezelést is elvégeznek.

Szolgáltatásaink körét egy keménykrómozó és egy magánfoszfátozó üzem kiépítésével bővítettük, melynek segítségével már szinte teljeskörűen végezhetjük el partnereink megbízásait.

A folyamatos technológia fejlesztésekkel párhuzamosan szeretnénk jelenlegi 80 fős csapatunkat lelkes, lojális és kiváló szakemberekkel bővíteni.

Várjuk jelentkezését:

  • CNC Gépkezelő
  • Betanított Gépkezelő pozícióra
  •  

    Honlap: www.polyax.hu

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!