Állásbörze

2017.03.31. 11:40

Nyelvtudás = új karrier, új kapcsolatok, új lehetőségek

Már évek óta ott van a fejedben, hogy nyelvet kellene tanulni, sőt! Hol lehetnél már, ha folyékonyan kommunikálnál angolul vagy akár németül!

Szégyenkezel, mikor külföldön vagy, hogy nem tudsz megszólalni; minden szuper álláslehetőségnél feltétel a legalább kommunikációs szintű nyelvtudás; remek üzleti kapcsolatok hiúsulnak meg amiatt, hogy nem Te tudsz a partnerrel tárgyalni; egykor egész jól beszéltél, de másképp alakult az életed, nem kellett használni, és bizony „elaludt” a nyelv, látszólag elfelejtetted... Sorolhatnánk.

Már 1995-ben arra esküdtünk fel, hogy MEGTANULSZ BESZÉLNI! Méghozzá görcsök nélkül, magabiztosan! Kérdezz bárkit, aki nálunk tanult az elmúlt 22 évben – milyen lehetőségeik adódtak?

Mitől működik?

Kiváló és ÁLLANDÓ szakemberektől tanulsz, akik IMÁDJÁK, amit csinálnak és folyamatosan képzik magukat, s ráadásul most is tanulnak idegen nyelveket!

Tudjuk, milyen nehéz néha és vannak hullámvölgyek. Azt is tudjuk azonban, hogy a világ legjobb dolga nyelveket tudni, de még jobb külföldiekkel ismerkedni, új kapcsolatokra szert tenni!

Fontos nekünk, hogy sikerélményed legyen már az első órán! Örömmel gyere, nevess sokat, legyél rákényszerítve, hogy csak angolul vagy németül beszélj! Sokat ismételsz, és még többet gyakorolsz, szinte játszva tanulsz.

Nem unatkozol, nem kell várni, hogy rád kerüljön a sor, 100 % beszédgaranciát kapsz!

Meglepetés is van! Használhatod abszolút hatékony és évek óta tesztelt

nyelvtanulási módszerünket is. Alszol is, tanulsz is s el sem fáradsz!

Pozitív “utóhatása” is van: csökken a stressz, javul a memóriád, az alvásminőséged, a mentális teljesítőképességed, képes vagy akár egy teljes nap koncentrálni.

Kell ennél több?

BÍZZ BENNÜNK, DE TESZTELJ IS MINKET! Mikor leszel a vendégünk?

London Style Nyelviskola Kft.
8000 Székesfehérvár, Budai út 9-11. III/317.
Tel.: 22/513-910 Mobil: 70/408-3100
Email: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!