Állásbörze

2018.04.03. 14:07

„DOLGOZZUNK EGYÜTT, hogy együtt dolgozzunk!”(x)

A Megakrán Zrt. nagy hangsúlyt fektet a “ mi már együtt dolgozunk” szemlélet folyamatos fenntartására a vállalaton belül.

Ennek fontos elemei az állandó kommunikáció, speciálisan a munkatársakra szabott juttatási csomagok kialakítása, valamint a transzparens, átlátható működés biztosítása a munkatársaink felé. Működtetünk egy belső kommunikációs rendszert, ahol minden munkatársunk naprakész lehet a vállalattal és a saját munkájával kapcsolatos információkról.

A vállalat folyamatosan képzi munkatársait, mivel célja, hogy a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza munkája során.

Megtanulta, hogy annyira lehet precíz, mint amilyen precíz munkaeszközökkel végzi el a megbízásait.

Ez nem csak a megrendelők számára biztosít garanciát a pontos munkavégzésre, hanem munkatársainak is megkönnyíti a legnehezebb feladatok elvégzését.

A Megakrán Zrt. a munkaszervezés területén is a legkorszerűbb informatikai megoldásokat alkalmazva szolgálja ki partnereit, munkavállalóit.

Az integrált vállalat irányítási rendszere mellett több innovatív megoldást is alkalmaz, melyek naprakész információkat adnak a teljesítményről.

Ez nagy segítség a munkatársainak a munkafolyamatok szervezésében, feladatok kiosztásában, továbbá eredményesen támogatja a managementet a kitűzött célok elérésében. Ezen fejlesztéseknek köszönhetően is érdemelte ki a Modern Vállalkozások Programjában a Digitálisan Felkészült Vállalkozás címet.

Speciális emeléstechnikai, gépsor telepítési feladatokat és több, szorosan ehhez a tevékenységekhez kötődő kiegészítő szolgáltatást nyújt a Megakrán Zrt., aki mindig élen jár a tevékenységei fejlesztésében. A szegmensében egyedülálló megoldásokat és technológiai eszközöket felsorakoztató cég több éve a piac vezető szereplője.

Az 1994-ben családi vállalkozásként indult cég kezdetben kizárólag emeléstechnikával foglalkozott. A tulajdonos felismerve a piac speciális igényeit 2003-ban megalapította a Megakrán Kft.-t. A vállalat dinamikus fejlődésében fontos, hogy mindig úttörő legyen a legújabb emeléstechnikai megoldások alkalmazásában. Működési stabilitásának egyik fontos eleme, hogy minden feladatát a több mint 200 saját tulajdonban lévő, korszerű emeléstechnikai eszközével végzi.

A Megakrán Zrt. minden szükséges környezetvédelmi és munkabiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyek garantálják a biztonságos és állandó magas minőségű szolgáltatást.

A Megakrán Zrt. nagy hangsúlyt fektet az átlátható működésre, stabilitásra, ezért a legfontosabb pénzügyi adatait, gazdasági eredményeit online felületein folyamatosan elérhetővé teszi partnerei részére. Európa vezető digitális üzleti információ szolgáltatója (Bisnode) a legstabilabb AAA – vállalkozások közé sorolta a Megakrán Zrt.-t.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!