Állásbörze

2018.04.01. 01:00

Litze Kft. (x)

Vállalatunk 2001-ben alakult 8 fővel, 100 %-ban magyar tulajdonú kft-ként. Fő tevékenységi körünk eleinte a németországi partnercégünk műszaki támogatása volt. A megnövekedett piaci igények teljesítéséhez félautomata és PLC-vezérelt automata célgépeket terveztünk és építettünk, amikkel ipari nyomtatókhoz gyártunk olajozó-, szűrő-, és tisztítóegységeket.

A nyomtatóalkatrészek gyártási volumenének felfuttatása mellett tevékenységi körünk fokozatosan kibővült forgácsolt alkatrészek kisszériás és egyedi gyártásával. 2003-as beruházás keretében CNC esztergákat vásároltunk, illetve 2008 óta CNC megmunkáló központokon készült alkatrészekkel is vevőink rendelkezésére állunk. Jelenleg 1000 m2-en dolgozunk hagyományos és CNC esztergákkal és marógépekkel, fűrészgépekkel, egyedi célgépekkel, illetve az utómunkálatokhoz szükséges gépekkel. Összesen hatvan fő dolgozik nálunk az irodákban, a forgácsoló üzemben és a nyomtatóalkatrészek gyártását és szerelését végző csarnokban. Emellett jelenleg is keresünk operátorokat, CNC programozókat és gépbeállítókat.

A folyamatos fejlődéshez elengedhetetlen, hogy kiemelkedő minőségű termékeket állítsunk elő vevőink számára. Minőségügyi részlegünk ezért klimatizált irodában található, ahol kontúrmérő, profilprojektor és érdességmérő kapnak helyet, emellett hagyományos mérőeszközök állnak a munkatársak rendelkezésére az irodában és közvetlenül a gyártási területen is. Rendelkezünk TÜV és ISO 9001, valamit környezettudatos vállalatként ISO 14001 tanúsítvánnyal is.

Székesfehérvári cégként különösen büszkék vagyunk rá, hogy elégedett vevőink között tudhatjuk a város egyik legnagyobb vállalatát, a Hydro Extrusion Hungary Kft-t (volt Sapa Profiles Kft.). Külföldi ügyfeleink közül kiemelkedő kapcsolatban állunk a TOPAZE GmbH-val, az Océ Printing Systems GmbH-val és a Xeikon International GmbH-val.

A III. Fejér Megyei Hírlap Állásbörzén szeretettel várjuk leendő munkatársainkat, vevőinket és minden kedves érdeklődőt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!