Hirdetés

2018.10.01. 14:37

Litze Kft.

Vállalatunk 2001-ben alakult 8 fővel, 100 %-ban magyar tulajdonú kft-ként. Fő tevékenységi körünk eleinte a németországi partnercégünk műszaki támogatása volt. A megnövekedett piaci igények teljesítéséhez félautomata és PLC-vezérelt automata célgépeket terveztünk és építettünk, amikkel ipari nyomtatókhoz gyártunk olajozó-, szűrő-, és tisztítóegységeket.

A nyomtatóalkatrészek gyártási volumenének felfuttatása mellett tevékenységi körünk fokozatosan kibővült forgácsolt alkatrészek kisszériás és egyedi gyártásával. 2003-as beruházás keretében CNC esztergákat vásároltunk, illetve 2008 óta CNC megmunkáló központokon készült alkatrészekkel is vevőink rendelkezésére állunk. Jelenleg 1000 m 2 -en dolgozunk hagyományos és CNC esztergákkal és marógépekkel, fűrészgépekkel, egyedi célgépekkel, illetve az utómunkálatokhoz szükséges gépekkel. Összesen hatvan fő dolgozik nálunk az irodákban, a forgácsoló üzemben és a nyomtatóalkatrészek gyártását és szerelését végző csarnokban. Emellett jelenleg is keresünk operátorokat és automata, illetve félautomata fűrészgépekre gépkezelőket.

A folyamatos fejlődéshez elengedhetetlen, hogy kiemelkedő minőségű termékeket állítsunk elő vevőink számára. Minőségügyi részlegünk ezért klimatizált irodában található, ahol kontúrmérő, profilprojektor és érdességmérő kapnak helyet, emellett hagyományos mérőeszközök állnak a munkatársak rendelkezésére az irodában és közvetlenül a gyártási területen is. Új beruházásunk keretében szeptemberben került hozzánk egy koordinátamérőgép is, amihez jelenleg is keresünk méréstechnikust. Rendelkezünk TÜV és ISO 9001, valamit környezettudatos vállalatként ISO 14001 tanúsítvánnyal is.

Székesfehérvári cégként különösen büszkék vagyunk rá, hogy elégedett vevőink között tudhatjuk a város egyik legnagyobb vállalatát, a Hydro Extrusion Hungary Kft-t (volt Sapa Profiles Kft.). Külföldi ügyfeleink közül kiemelkedő kapcsolatban állunk a TOPAZE GmbH-val, az Océ Printing Systems GmbH-val és a Xeikon International GmbH-val.

A IV. Fejér Megyei Hírlap Állásbörzén szeretettel várjuk leendő munkatársainkat, vevőinket és minden kedves érdeklődőt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!