Állásbörze

2018.04.06. 14:34

Lételemünk a víz (x)

A Dániában alapított és jelenleg is alapítványi- (88,1%) és magántulajdonban lévő Grundfos jelenleg a világ 56 országában folytat üzleti tevékenységet forgalmazó és gyártó cégein keresztül. 83 vállalatánál közel 18 500 főt foglalkoztat napjainkban. A központ Dániában, Bjerringbróban található.

A több, mint 70 éves múlttal rendelkező Grundfos 2000-ben és 2002-ben nyitotta meg tatabányai gyáregységeit, majd 2007-ben bővült Székesfehérváron. 2013 nyarán a székesfehérvári telephelyen megkezdte működését negyedik magyarországi gyáregységünk is.

A motorgyártás mellett szivattyúgyárainkban szerelik össze a piacvezető keringető szivattyúk, szennyvíz-, szerszámgép- és nyomásfokozó szivattyúk több típusát. A vállalat telephelyeként működik továbbá a biatorbágyi Logisztikai Elosztó Központ (DC) is.

A Grundfos Magyarország Gyártó Kft. a jelenlegi 2360 fős alkalmazotti létszámot és gyártási volument, termékpalettát és globális funkciókat figyelembe véve a cégcsoport második legnagyobb és legjelentősebb gyártó vállalata lett az évek során.

Kollégáinkkal nem csak terméket, hanem eredményt és sikert hozunk létre közösen

Vállalatunk az elmúlt években gyors növekedésével, egymást követő bővítéseivel fontos szerepet játszott a szakképzett munkaerő vonzásában.

A Grundfos fennállása óta a következetes szervezeti fejlődés eredményeként számos belső karrier sikertörténetre volt példa a szervezet minden szintjén. Köszönhető ez a különböző személyre és szervezeti egységre szabott tréningeknek, belső álláspályázatoknak, alternatív fejlődési lehetőségeknek, az alkalmazottak karrierterveit felmérő folyamatos nyomon követésnek. Vállalatunknál minden nap azon dolgozunk, hogy kollégáink kibontakoztathassák képességeiket és megfelelő fejlesztési eszközökkel eljuthassanak lehetőségeik maximumáig, a munka és a magánélet egyensúlyának megtartása mellett.

Közösen elért eredményeinket tükrözik az utóbbi években elnyert díjaink. Néhány elismerés, melyekre büszkék vagyunk, melyben minden kolléga hozzáállása, befektetett energiája megmutatkozik: „CSR Piac” közönségdíj, Telenor Etikus Vállalat díj, „Fogyatékosság-barát munkahely” díj, „Valóban felelős vállalat” díj (MPRSZ), Nemzeti Minőségi Díj, Ozon Zöld díj, HR Transformation Challenge nagydíj, Zöld Béka különdíj.

Filozófiánk, mely a kitűzött célokhoz vezet: Hozzájárulunk a globális fenntarthatósághoz, értéket adunk vevőinknek és partnereinknek, megbízható megoldásokat biztosítva számukra. Ez a mi ígéretünk. Ha hosszú távon gondolkodsz, ha érdekelnek az innovatív megoldások, ha cégen belül szeretnél fejlődni, csatlakozz hozzánk!

Nyitott pozícióinkra jelentkezni lehet:

Elérhetőségeink:

8000 Székesfehérvár, Holland fasor 15.

telefon: 06-22- 801-801

2800 Tatabánya, Búzavirág u. 14.

telefon: 06-34- 520-100

Facebook oldalunk: Grundfos Magyarország

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!