Állásbörze

2018.04.05. 09:51

Tanulás és munkatapasztalat szerzés INGYEN! (x)

Projektünk célja Székesfehérváron a fiatalok számára a középiskolai tanulmányaikat követően minimum fél évre, maximum egy évre tapasztalatgyűjtés, önkéntességen és társadalmi szolgálaton keresztüli tanulási lehetőség biztosítása a tudatos pályaválasztás megalapozása érdekében, annak elősegítésére.

Lehetőséget kínálunk konkrét szakmák megismerésére, munkavállalói kompetenciák megszerzésére a jövőbeni munkájuk ellátásához.

További célunk a fiatalok önkéntességre való kedvének, képességének növelése, az önkéntesség társadalmi elismertségének növelése, és kistérségi szintű népszerűsítése. Ez egy új típusú önkéntesség, amely a tudás megszerzésére, az önismeret fejlesztésére szolgál.

A projekt közvetlen célcsoportját azok a 18 évesnél idősebb, de 22. életévüket még be nem töltött fiatalok jelentik, akik középfokú tanulmányaikat sikeresen befejezték, és aktív hallgatói, tanulói jogviszonnyal, valamint foglalkoztatási jogviszonnyal nem rendelkeznek.

Kínálatunk:

  • idegennyelvi tanfolyamok
  • OKJ-s képzések (bér és TB ügyintéző, óvodai dajka, targonca vezető és emelőgép kezelő, kézápoló és műkörömépítő, stb.)
  • informatikai képzések
  • B kategóriás jogosítvány tanfolyam
  • Az ingyenes tanulási lehetőségen felül a fiatalok különféle területeken és szakmákban próbálhatják ki magukat önkéntesként.

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!