Hirdetés

2018.10.10. 14:11

Jüllich Glas: Innováció az emberért

Az 1984-ben, Jüllich Ádám által alapított cég az elmúlt közel 35 év alatt számos üvegipari szegmensben piacvezető lett. Tevékenységi körünkben megtalálható a hőszigetelt-és biztonsági üveggyártás, síküveg, segédanyag- és autóüveg kereskedelem, valamint napelem gyártás.

Jullich-M7tabla-10x5m_v3_prn.cdr

Fotó: Kovács András

 

Központi telephelyünkön, a Sóstó Ipari parkban Székesfehérváron, 31 ezer m 2 -en 340 főnek adunk munkát. Piacvezetőként fontos számunkra, hogy a legújabb-leginnovatívabb technológiai megoldásokat alkalmazzuk, és elkötelezettek vagyunk környezetünk védelme, életminőségünk javítása érdekében. 2017-ben kezdtük meg nagyszabású, több milliárd HUF értékű fejlesztési programunkat, melynek célja az innováció, kutatás-fejlesztés bővítése és az export növelése.

A hazai piac mellett igen jelentős külföldi értékesítési tevékenységünk, magyar vállalatként -virtuálisan- elsősorban a régi Monarchia területét szeretnénk gazdaságilag „visszahódítani” és itt korszerű, versenyképes termékekkel jelen lenni.

Felelős munkaadóként fontosnak tartjuk a személyi állomány folyamatos bővítését, új munkahelyek létesítését és munkatársaink hosszú távú megtartását, támogatását.

Amit minden munkavállalónknak kínálni tudunk:

  • Stabil, kiszámítható munkahely
  • Versenyképes bérrendszer
  • Továbbképzési lehetőségek
  • Tiszta, rendezett szociális körülmények (étkezők, öltözők stb.)
  • Számunkra egyik legfőbb érték az ember (a „humán erőforrás”), elkötelezett munkavállalóink alkotó és kreatív közössége. Legyen Ön is részese a közös sikernek és csatlakozzon hozzánk!

    +36 22 513 636

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!