Állásbörze

2018.04.03. 09:28

Jüllich Glas : Fejlődés és Tradíció (x)

A társaságot 1984-ben alapította Jüllich Ádám elnök-tulajdonos.

Jullich-M7tabla-10x5m_v3_prn.cdr

Fotó: Kovács András

 

Az elmúlt 33 év alatt a cégcsoport számos üzletága piacvezető lett, tevékenységi körünkben megtalálható a hőszigetelt- és biztonsági üveggyártás, síküveg, segédanyag és autóüveg kereskedelem, valamint napelem gyártás. Központi telephelyünkön a Sóstó Ipari Parkban, 30.600m 2 -en 340 főnek adunk munkát, és értékesítésünk közel 40%-át exportáljuk. Cégünk egyik kulcsfontosságú stratégiai eleme olyan technológiai fejlesztések végrehajtása, melyek nagymértékben csökkentik az energia felhasználást, a CO 2 kibocsátást, valamint javítják az energiatermelési hatékonyságot.

Az elkövetkező időszakban bővítjük a meglévő működő gyártóbázist, ahol új munkahelyeket teremtve a jelenlegi létszám mellett további 150 dolgozó megélhetését tudjuk biztosítani. A stabil, jó szakemberekből álló csapat adja az alapot a fejlesztésekre. A 2017-es évben is tovább bővülő árbevétel mellett kezdtük el a 3 milliárdos fejlesztési programunkat, melynek célja az innováció, kutatás-fejlesztés bővítése és az export értékesítés növelése. Magyar cégként virtuálisan a régi monarchia területét szeretnék gazdaságilag visszahódítani és ezen területre korszerű, versenyképes termékeket értékesíteni.

Egyik nemrég lezárult beruházásunkban új távtartó rendszert vezettünk be a hőszigetelt üvegek gyártásához. Az új rendszer már a mai legkorszerűbb 3 rétegű hőszigetelt üvegekhez lett kifejlesztve.

Az innováció azonban nem csak a funkcióban nyilvánul meg, fontos a gyártható termékek mérete is. A mai modern építészet egyik fontos eleme lett a nagy üveg felületek alkalmazása, ahol cél a természetes fény beengedése valamint a tér növelése (világítási költségek csökkentése). Ehhez elengedhetetlen irány a nagyméretű üvegek gyártásnak megteremtése.

Legújabb fejlesztésünk egy hazánkban egyedülálló gyártósor felállítása, melynek köszönhetően lehetséges extra nagyméretű (pl. 6m x 3m-es) üvegeket 3 rétegben legyártani, fokozott hő- és napvédelmi tulajdonságokkal. A megfelelő eszközök biztosítása elengedhetetlen a folyamatosan változó piaci igények kielégítéshez, így egyre több komoly üvegmérettel és extra funkciókkal rendelkező projektet tudunk megvalósítani pl.: szegedi Lézerközpont, KPMG- és Váci Greens Irodaházak – ahol a high-tech gyártás már alapkövetelmény.

A meglévő portfólióba jól illeszkedik a napelem gyártó üzletágunk, ahol egyre nagyobb teret kapnak az üvegbe integrált napelemek.

Piacvezetőként fontos számunkra, hogy a legújabb technológiai megoldásokat úttörőként vezessük be a hazai és export piacra, még akkor is, ha ez egy gyakran lassabb és költségesebb folyamat, de családi cégként elkötelezettek vagyunk a fejlődés mellett, mely

óvja környezetünket és javítja az élet minőségét.

Egyik fő kihívásunk a piaci igényekre reagálva a kapacitás növelése. Az építőipar, mint húzóágazat, dinamikusan növekszik, ezért mi is új fejlesztéseket hajtunk végre, növelve a gyártási minőséget, és az automatizálást. Az új fejlesztéseknek köszönhetően még nagyobb

és korszerűbb üvegeket tudunk gyártani, valamint új termékeket tudunk kifejleszteni, növelve az épületek energetikai hatékonyságát.

A munkaerő keresleti piacot mi is érezzük, és kiemelt célunk, hogy egy családias, modern középvállalatként versenyképes bérkörnyezetet és vonzó munkahelyet teremtsünk, valamint tovább bővítsük összetartó, hűséges csapatunkat. Termelésünk nem a sorozatgyártásra van berendezkedve, hanem speciális egyedi megoldásokat kínálunk a piacon, ezért fontos számunkra a hatékony, kreatív, flexibilis csapat, családias munkakörnyezet, hiszen csak elégedett, motivált kollégákkal tudjuk ezen piaci igényeket kiszolgálni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!