Hirdetés

2018.10.05. 11:23

Hydro Extrusion Hungary Kft.

Odafigyelés. Bátorság. Együttműködés. Ez értékrendünk három pillére.

Odafigyelés. Mivel tiszteletben tartjuk az emberek és a környezet érdekeit, a munka- és környezetvédelmet kiemelten kezeljük.

Bátorság. Járatlan utakat fedezünk fel, és lendületes, felelős, előrelátó módon ésszerű kockázatot vállalunk.

Együttműködés. Belső és külső partnerekként törekszünk speciális szakértelmünk egyesítésére, kiaknázva a kölcsönösen előnyös lehetőségeket.

A Magyarországon közel 1600 főt foglalkoztató Hydro Extrusion Hungary Kft. már egy éve a Hydro vállalatcsoporthoz tartozik, mely az alumíniumgyártásban vezető szerepet tölt be világszinten. A korábbi Sapa és a Hydro összeolvadásával létrejött globális vállalat most még komolyabb kínálattal, számos fejlesztéssel, beruházással és szélesebb körű tudással lehet jelen az alumíniumipar világában.

A Hydro a bauxitbányászattól a hengerelt és sajtolt elemek előállításán keresztül az alumínium késztermék megmunkálásáig a teljes termékláncot lefedi, ezzel egyedülálló pozíciót foglal el az alumíniumiparban. A korábbi Sapa a Hydro Extruded Solutions (Hydro Sajtolt Megoldások) üzletág néven működik tovább, olyan nagy járműgyártók közvetlen alkatrész beszállítójaként, mint az Audi, a Jaguar, az Aston Martin, vagy a Porsche. Emellett számos innovatív megoldást kínál más iparágaknak is, így például az építőipar, infrastruktúra, személy- és teherszállítás illetve az energiaipar számára.

A székesfehérvári gyár hat présgépével, több, mint 220 megmunkáló gépével (CNC marás, lyukasztás, hajlítás, darabolás, hegesztés és összeszerelés), többféle felületkezelési technológiájával (eloxálás, passziválás, porfestés) Európa legnagyobb sajtoló üzemének számít. Amellett, hogy a legtöbb prémiumkategóriás autóba gyártanak alkatrészeket, a fejlesztésre is nagy hangsúlyt fektetnek.

A Hydro székesfehérvári üzeme sok szempontból különbözik más vállalatoktól. Bár egy nagy multinacionális vállalat része, mégis saját stratégiával rendelkezik, és munkacsoportjai saját fejlesztési projekteken dolgoznak.

A magyar mérnökökből és műszaki szakemberekből álló csapat olyan folyamatokat dolgozott ki az évek során, melyek a legfejlettebbnek számítanak a világon. Ezzel számos, a világ élvonalába tartozó és a legmagasabb színvonalat képviselő nagyvállalat – mint például a Jaguar vagy az Audi – számára is méltó partnernek bizonyulnak. A munkavállalók büszkék arra, hogy ennek a csapatnak a tagjaként építhetik karrierjüket, és részesei lehetnek a vállalat sikertörténetének. A modern berendezések, gyártósorok és az állandó folyamat-fejlesztések is érdekessé és változatossá teszik a munkát a Hydro-nál.

Az üzem az elmúlt 15 év alatt egyszerű gyártócégből a világ egyik legnagyobb és legmodernebb telephelyévé vált. A vállalat sikereit többek között saját fejlesztéseinek és nyerő stratégiájának köszönheti, mely az elektromos és hybrid autók piacára összpontosítja figyelmét. A Magyarországon fejlesztett és gyártott alkatrészek iránti kereslet várhatóan az ötszörösére is növekedhet a következő 7 évben. Ezért a vállalat folyamatos bővüléssel számol, melyhez további új, elkötelezett munkatársakra van szükség a székesfehérvári Hydro gyárban: nem csak a termelésben, hanem a minőségbiztosításon és az értékesítésen át a pénzügyi és beszerzési területig sokféle különböző szakterületen várják a jelentkezőket. Igazi karrierlehetőség, kiemelkedő fizetések, átlagon felüli juttatások és emberközpontúság jellemzi a vállalatot, ahol a családiasság sem puszta szlogen. A cég stabilitását mi sem mutatja jobban, hogy sokaknak dolgoznak itt a családtagjai, ismerősei is, így a fiatalok számára nem kérdéses, hogy miért a Hydro-t válasszák.

Készen állsz? Légy a munkatársuk, és tudj meg mindent itt: www.gyereahydrohoz.hu !

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!