Hirdetés

2018.04.01. 01:00

Győri Keksz: még 100 kollégát várunk Fehérvár legédesebb gyárába

Molnár-Bus Katalinnal, a Mondelez csoporthoz tartozó Győri Keksz HR vezetőjével beszélgettünk arról, mit nyújt a több mint 100 éves múlttal rendelkező fehehérvári Győri Keksz új és meglévő dolgozóinak.

Mikor csatlakozott a Mondelez csoporthoz tartozó Győri Kekszhez?

Öt éve. Korábban az Albacompnál, a Lindströmnél és a Rába móri gyárában dolgoztam, szintén HR területen.

Szeret gyárakban dolgozni?

Igen, és ennek egyszerű oka van: az emberek. Nagyon szeretek velük foglalkozni, mindig is nagyon jó kapcsolatot ápoltam a termelésben dolgozó kollégákkal.

Miben más a Győri Keksz, mint más gyárak?

Mi olyan finomságokat gyártunk, melyeket mindenki ismer és szeret. Legyen szó akár a hazai márkáinkról, a Pilótáról, Győri édesről vagy a nemzetközi márkáinkról, a Milkáról, az OREO vagy a TUC kekszekről. Az emberek tán nagyobb örömmel gyártanak finomságokat, melyeket egyébként korlátlan mennyiségben el is fogyaszthatnak az üzem kantinjában. Másfelől a családias

hangulatot emelném ki. Nem vagyunk sem túl nagyok, sem túl kicsik, kezelhető és emberi a gyár léptéke, mindenki ismer mindenkit, különleges, számomra nagyon jó atmoszférája van a gyárnak.

A munkaerőhiány a Győri Keksznek, és vélhetően Önnek is fejfájást okoz. Mit tesznek azért, hogy a potenciális új dolgozók a Győri Kekszet válasszák?

Először is meg kellett értenünk, mi számít a dolgozók számára a legjobban. Ez pedig a munkabér, a munkabeosztás a cafeteria és egyéb juttatások. A Győri Keksz versenyképes ajánlatot tesz minden tekintetben. Másodszor: igyekszünk tágítani a kört, ahonnan segítenénk új dolgozóinknak bejárni üzemünkbe.

Fehérvár agglomerációján túl készek vagyunk meghosszabbítani buszjárataink útvonalát, hogy azok is dolgozhassanak nálunk, akik számára a közlekedési nehézségek miatt ezidáig ez nem volt lehetséges.

Harmadrészt mi nemcsak egy állást ajánlunk, hanem rengeteg tanulási és fejlődési lehetőséget, egy rendkívül támogató légkört, ahol valamennyien segítünk egymásnak. Kiváló termékeket gyártunk, stabil jövőt ígérhetünk, hiszen gyárunk is hatalmas fejlődésen megy keresztül.

Mit tart a Győri Keksz vállalati kultúrája legnagyobb értékeinek?

A kiemelkedő szakértelmet, hiszen több mint 100 év kekszgyártási tapasztalata van nálunk. A dinamikus, lojális, elkötelezett és segítőkész kollégáinkat, akik támogatják egymást. Végül a rendkívül nyitott gyári vezetést. Nálunk bárki, bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhat a közvetlen feletteséhez, a termelésvezetőhöz, hozzám és a gyárigazgatóhoz is.

A dolgozókat nem elég megszerezni, meg is kell tartani, mit tesznek ennek érdekében?

Dolgozói elégedettség felméréseket végzünk, mert számít a kollégáink véleménye. Az elsőről személyesen adtunk visszajelzést dolgozóinknak, és kéréseik, javaslataik zömét teljesítettük is. A második felmérés eredményeit éppen most dolgozzuk fel. Még egyszer hangsúlyoznám azonban az emberi tényező fontosságát. Hálásak vagyunk a dolgozóinknak, és büszkék vagyunk rájuk. Köszönetet mondunk azoknak, akik sokszor túlórát vállalva elkötelezetten dolgoznak. A segítő, emberi, támogató hozzáállás az, ami az alapértékünk.

Hiszem, hogy ez a megtartó erő mindazok számára, akik hozzánk csatlakoznak.

Jelentkezés e-mailben: [email protected] vagy postán: Győri Keksz Kft., 8000 Székesfehérvár, Holland fasor 8.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!