Állásbörze

2017.09.27. 17:37

A felsőoktatási expo főszereplői

Az Alba Regia Felsőoktatási Expón a székesfehérvári felsőoktatási intézmények és vállalati partnereik mutatkoznak be, így a diákok és szüleik első kézből szerezhetnek információkat az állami felsőoktatási felvételi eljárásról, a duális képzés nyújtotta lehetőségekről, a céges felvételiről.

2017. október 16-án, hétfőn 13–18 óra között az Alba Regia Sportcsarnokban három intézmény és partnereik várják az érintetteket:

A Budapesti Corvinus Egyetem a gazdaság- és társadalomtudományi területen az ország vezető, magas presztízsű intézménye. A Corvinuson szerzett diploma piaci értéke kiemelkedő, a hallgatói kereslet a BCE képzései iránt töretlen, számottevő a túljelentkezés. Az Egyetem évek óta vezeti a hazai felsőoktatási ranglistákat, az országos hallgatói kiválósági rangsort.

A Budapesti Corvinus Egyetem fehérvári képzései: http://uni-corvinus.hu/index.php?id=58449„ target=”_blank„

A Kodolányi János Főiskola hazánk egyik meghatározó felsőoktatási intézménye. Az ország három városában – Budapest, Székesfehérvár, Orosháza – lévő oktatási központjainkban 11 alapszakon, 3 mesterszakon, 3 felsőoktatási szakképzésen és számtalan szakirányú továbbképzési szakon jelenleg háromezer diák tanul.

A Kodolányi János Főiskola képzései: https://www.kodolanyi.hu/felveteli/” target=„_blank”

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán két intézetben oktatnak: a Mérnöki Intézet a villamosmérnöki, informatikai, mechatronikai, műszaki-gazdasági tudományokban és azok határterületein rendelkezik nagy hagyománnyal és szakmai tapasztalattal. A Geoinformatikai Intézet a földmérés, térképészet, geoinformatika területén képez BSc szinten mérnököket (a jogelődöket is számítva) immár több mint fél évszázada.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának képzései: amk.uni-obuda.hu/index.php/hu/felvetelizoknek/246-dualis-kepzes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!