Állásbörze

2018.04.11. 15:53

Fábián Autó Székesfehérvár (x)

A Fábián Kft. 1991-ben alapult, nagy múlttal és szakértelemmel rendelkező vállalat, mely jelenleg 6 autómárka hivatalos forgalmazója és márkaszervize, továbbá márkafüggetlen szerviz.

A Fábián Autószalonok és Szervizek alaptőkéje a minőség és vásárlóinak bizalma. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára az autóvásárlás örömteli esemény, a mindennapos biztonságos autózás pedig észrevétlen alapfeltétel legyen.

Székesfehérvári telephelyünk 1999-ben nyitotta meg kapuit, jelenleg Peugeot, Citroen, DS, SsangYong, és Isuzu márkakereskedés és szerviz.

Jelenleg egy 28 fős, kiválóan együttműködő, összetartó csapat a székesfehérvári kereskedés lelke. Magán-, és flottaügyfeleinknek egyaránt személyre szabjuk szolgáltatásunkat. Érkezzen bárhonnan, bármilyen megkereséssel az ügyfél, arra törekszünk, hogy az igényeinek maximálisan megfelelő megoldást megtaláljuk.

Az elmúlt években szerezett elismeréseink közé tartoznak többek között: legtöbb új Peugeot-t értékesítő kereskedés, legtöbb új Citroën-t értékesítő vidéki kereskedés, legtöbb új Citroën-t értékesítő kereskedés – országos II. helyezés, legtöbb új Isuzu-t értékesítő kereskedés. Büszkén tudhatjuk csapatunk tagjává Katona Józsefet, világbajnok autószerelőt. Megtiszteltetés, hogy ilyen szakemberek járulnak hozzá cégünk sikeréhez, és örömmel bővítjük csapatunkat, hogy még több hasonló sikert érjünk el együtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!