felsőoktatási expo és állásbörze

2017.09.25. 18:56

Érdemes felkészülni az álláskeresésre

Első alkalommal kerül megrendezésre az Alba Regia Felső Oktatási Expo és Állásbörze rendezvény október 16-17-én, az Alba Regia Sportcsarnokban. Az első nap a duális képzés iránt érdeklődőké, még a második nap a szervezők várják a munkaadókat és a munkát keresőket is a kiállításra.

Fotó: Koppán Viktor

A Pannon Lapok Társasága által koordinált, ingyenesen látogatható rendezvényen a régió legnagyobb munkáltatói jelen lesznek. Éppen ezért, azoknak a jelenleg szezonális munkát végzőknek, akik éves állást szeretnének találni, már most javasolt felkészülni a börzére. Érdemes előre gondolkodni azon, hogy milyen munkakört keresnek. Fel kell készülni egy rögtönzött állásinterjúra, vagy elbeszélgetésre ott a helyszínen az Alba Regia Sportcsarnokban. Fontos, hogy hogyan öltözik fel, és hogy mit válaszol az álláskereső a feltett kérdésekre. Minél jobb benyomást kell nyújtania a munkát kínáló cég képviselői előtt, és jól megírt önéletrajzzal érdemes kilátogatni az eseményre. Lényeges az is, hogy tudja azt, hogy mit akar az adott cégnél elérni – tanácsolja Ódor Péter a kiállítás egyik szervezője.

A helyeket már elkezdték foglalni rendezvényen kiállító cégek. A börze október 17-én kedden délelőtt 10 órakor kezdődik majd az Alba Regia Sportcsarnokban.

Fotós: Koppán Viktor

A szervezők most is várják azokat a kis-, közép-, és nagyvállalatokat, amelyek megoldást keresnek az őket érintő munkaerőhiányra. Jelentkezni Borsos Dávidnál lehet a 06-20/441-9107 telefonszámon vagy a [email protected] email címen. Mivel a kiállítói helyek korlátozott számban érhetőek el, ha nem akarnak lemaradni a munkaerő toborzási lehetőségről, jelentkezzenek minél előbb!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!