Állásbörze

2018.04.01. 01:00

Egymás partnerei a sikerhez (x)

A WHC mint munkaerőpiaci tanácsadó cég 1990-ben alakult. Jelenleg a Dunántúlon 6 irodánk van, ezek közül a legújabb a székesfehérvári, amely 2017-ben nyitotta meg kapuit. Ahogy a többi irodánkban, úgy itt is teljeskörű HR szolgáltatások vehetők igénybe, úgymint a munkaerő-közvetítés, a munkaerő-kölcsönzés, a diákmunka és a HR outsourcing. Országosan jelenleg több mint 50 partnerünk és közel 150 munkakörünk van.

PARTNER A SIKERHEZ

KÖNYVELÉS / ADÓTANÁCSADÁS / BÉRSZÁMFEJTÉS

MUNKAERŐ KÖLCSÖNZÉS / MUNKAERŐ KÖZVETÍTÉS / HR OUTSOURCING

Büszkék vagyunk arra, hogy a WHC Kft. jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő humán és gazdasági tanácsadására specializálódott vállalkozása. Folyamatosan tekintettel vagyunk arra, hogy minden munkatársainknak biztosítani tudjuk a szakmai fejlődés lehetőségét, így a nemzetközi trendekkel fej fej mellett tudunk haladni, és ezzel a lehető legjobb megoldásokat tudjuk nyújtani a hozzánk forduló vállalkozásoknak és magánszemélyeknek.

Kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy a lehető legtöbb felületen kapcsolatba léphessünk az emberekkel, éppen ezért a jól bevált lehetőségek mellett, mint például a nyomtatott sajtó és a szórólap, folyamatosan nyomon követjük a legfelkapottabb platformokat is, hogy minden korosztályt elérhessünk. Éppen emiatt aktívak vagyunk a legnagyobb közösségi média portálokon is. A naprakészség mellett fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatépítést és – tartását is, ezért mindig keressük a lehetőségeket, hogy részt vehessünk a lokális állásbörzéken.

Munkaerőpiaci tanácsadócégként rengeteg kérdést kapunk álláskeresőktől. Például, hogy milyen egy jó önéletrajz, vagy hogy hogyan zajlik egy állásinterjú. Ismerj meg minket közelebbről a személyes találkozó előtt a három leggyakoribb állásinterjú kérdésen keresztül, amelyekre most mi válaszolunk!

Mi a WHC három legjobb tulajdonsága?

Lendületesség, alázatosság és lelkiismeretesség.

Mi eddig a WHC legsikeresebb szakmai élménye?

A legfontosabb számunkra, hogy mindenki, aki hozzánk fordul segítségért mind vállalatként, mind magánszemélyként, a maximális tudásunk szerint támogassuk. Mindig nagy sikerélmény, amikor az álláskeresőket végigkísérhetjük az álláskeresés útján, és közös erővel megtaláljuk a tökéletes munkát számukra. A vállalati partnereink esetében pedig a legnagyobb szakmai élmény, amikor minden hónap végén maximálisan elégedettek a HR és gazdasági szolgáltatásainkkal.

Mik a WHC 5 éves tervei?

Növelni a partnerkörünket és az ügyfeleink eredményességét. Szeretnénk még több ügyfél arcára hónapról hónapra elégedett mosolyt csalni. Munkatársainknak továbbra is folyamatos szakmai fejlődés és továbbképzést biztosítani, hogy maximálisan kiteljesedhessenek nálunk.

Célunk, hogy mi legyünk az ország legnagyobb munkaerőpiaci tanácsadó cége.

Ha szeretnél velünk személyesen is találkozni, akkor gyere el 2018. április 16-án a III. Fejér Megyei Hírlap Állásbörzéjére.

További információ állásajánlatainkról: www.whc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!