Állásbörze

2018.04.03. 10:57

DENSO Gyártó Magyarország Kft. (x)

A DENSO Corporation 1949-ben a Toyota vállalatcsoportból kiválva alakult meg Japánban.

 

A DENSO cégcsoport jelenleg több mint 150.000 embert foglalkoztatva a fejlett gépjármű technológiák, komplett rendszerek és autóalkatrészek vezető beszállítója. Világszerte megbízható partnere az összes jelentős autógyártó vállalatnak a klímaszabályozó berendezések, a motorvezérlés, az elektronika, a vezetési és biztonsági ellenőrző berendezések, a gépjármű-információs és a kommunikációs eszközök területén.

A DENSO csoport több mint 200 leányvállalattal 30 különböző országban kínál izgalmas álláslehetőségeket az érdeklődőknek. Olyan jelentkezőket keresünk, akik bármely területről érkezzenek is, lelkesen segítenek nekünk a helyi igényeket kielégítő, de világszínvonalú termékek, szolgáltatások és megoldások biztosításában.

A DENSO Gyártó Magyarország Kft. székesfehérvári gyára 1998 szeptemberében kezdte meg tevékenységét, majd a tömegtermelés 1999-ben kezdődött. Jelenleg közös nyomócsöves rendszer (common rail), rendszervezérlő egységek, benzinmotorok befecskendezőinek gyártása folyik cégünknél.

A több mint 70.000 m² alapterületű gyártócsarnokban számos különböző technológiát alkalmazunk: öntés, kovácsolás, hőkezelés, megmunkálás, összeszerelés, kalibrálás, tesztelés. A precíz és pontos munkavégzés a gyártás teljes folyamatában nagy hangsúlyt kap. Gyárunkban jelenleg 69 vevő (Toyota, Volvo, Ford, Audi, Suzuki, Honda, BMW, Volkswagen, John Deere stb.) 118 gyára számára állítanak elő alkatrészeket munkatársaink, a beszállítóink számát tekintve pedig összesen 91 céggel dolgozunk.

Vállalatunk életében nemcsak a kiváló minőségű termékek gyártása kap nagy szerepet, hanem a társadalmilag felelős tevékenység is, hiszen több mint 5000 főt foglalkoztatva jelentős hatással vagyunk alkalmazottainkra, illetve a céget körülvevő környezetre is. Ennek tudatában számos olyan aktivitást, tevékenységet hajtunk végre, melyekkel pozitív értéket teremtünk munkavállalóink és érdekelt feleink számára.

Az autóipar paradigmaváltás előtt áll, ezért fontos, hogy a jövő generációját magunkhoz vonzzuk. A vállalatunk 20. évfordulójára elkészült kommunikációs központunk is kiválóan fogja szolgálni az új technológiák elsajátítását diákjaink és munkavállalóink számára.

A duális szakképzésében gyakorlati képzőhelyként működünk, valamint a felsőoktatási duális képzésben is részt veszünk.

A raktárkapacitásunk bővítése már elkezdődött, amely 2019-ben fejeződik be.

Mivel cégünk növekedése alkalmazottaink sikerein alapul, ezért nagy hangsúlyt fektetünk munkavállalóink fejlesztésére, s elvárásainkért cserébe versenyképes bérezési és juttatási rendszert, szakmai fejlődési lehetőséget, karrierlehetőséget biztosítunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!