hirdetés

2018.04.11. 11:21

Continental Automotive Hungary Kft. (x)

Idén 25 éves jubileumát ünneplő vállalatunknál a világ valamennyi autógyártója részére, magas minőségben állítunk elő biztonságtechnikai elemekhez különböző részegységeket. Munkatársainknak kulturált munkakörnyezetet, versenyképes jövedelmet és számos bérenkívüli juttatás mellett további előnyöket biztosítunk. Tudjon meg többet, és csatlakozzon Ön is 25 éves tapasztalattal rendelkező dinamikusan fejlődő vállalatunkhoz!

 

Continental Automotive Hungary Kft.

A Continental cégcsoport 7 telephelyének egyike a veszprémi gyár, amely 25 éve kezdte meg termelőtevékenységét. Gyárunk 1998 óta a Continental Automotive divíziójának tagja, amelyhez a budapesti telephelyű vállalat is csatlakozott 2001-ben. A veszprémi gyár dinamikusan fejlődött az elmúlt két és fél évtized során. A vevői igények változása, és a technológiák fejlődése mindig újabb termékek és gyártási technológiák bevezetését eredményezték. Fejlesztési Központunk 17 éve nyitott meg, mára a cégcsoport egyik legjelentősebb K+F bázisává vált. 2700 munkatársat foglalkoztatunk, köztük több mint 550 szenzor- és szoftverfejlesztő mérnököt.

Idén 25 éves jubileumát ünneplő vállalatunknál a világ valamennyi autógyártója részére magas minőségben állítunk elő biztonságtechnikai elemekhez különböző (motor, kerék-, perdület-, IBS, LIPS és egyéb) szenzorokat. Fejlesztési Központunkban, valamint gépjármű-tesztpályánkon az elektronikus vezérlésű fékrendszerek (ABS, ESC) és azok komponenseinek fejlesztésén és tesztelésén dolgozunk. Folyamatos beruházásokkal, technológiai és termékprofil-bővítésekkel biztosítjuk vevőink számára a legjobb termékeket és a legmagasabb minőséget.

 

Amit ajánlunk

Külön hangsúlyt fektetünk a szakmai tudás folyamatos bővítésére, a személyes hatékonyság növelésére. Az egyéni teljesítményt, kompetenciát rendszeresen értékeljük, a kiválóságot, a jó ötleteket megfelelően díjazzuk.

A kollégák beilleszkedését mentorprogramunk segíti. A versenyképes béren túl több adható juttatással támogatjuk munkatársainkat, úgy mint 13. havi fizetés, Continental nyereségrészesedés, rendkívül széles körű cafeteria-juttatások, támogatott sportolási lehetőségek, az előírtnál magasabb műszakpótlék, toborzást támogató fejpénz-rendszer, letelepedést elősegítő lakásvásárlási és lakáshitel támogatás, a havi célkitűzések teljesítésétől függő prémium, jubilálók és hűségdíjasok köszöntése, egészségügyi szolgáltatások és szűrőprogramok.

Műszakos munkarendet vállaló kollégáink számára ingyenes céges buszjáratokat indítunk Fejér megye számos településéről, illetve ingyenes kultúrált munkásszállót is biztosítunk.

Mindezeken felül a gyár minden évben vendégül látja munkatársait a cég családi napján és karácsonyi ünnepségén. További nagy segítség a szülőknek az iskolakezdési támogatás. Tavaly 458 dolgozó 719 gyermekét támogatta a veszprémi Continental.

 

Egyetemi hallgatóknak

A Pannon Egyetemen várjuk a hallgatókat a Continental által támogatott Járműrendszertechnikai szakirányú mechatronikai mérnök mesterképzésre http://felvi.mk.uni-pannon.hu/jarmu„ target=”_blank„ , és 2018 őszén ismét indul a 2 féléves akkreditált tantárgyunk „Autóipari szoftver- és hardverfejlesztés a gyakorlatban” címmel. Emellett ContiEngine Mérnökversenyünkre is várjuk a lelkes mérnökhallgatókat áprilisban.

Miért válassza Veszprémet?

 

Veszprém 2018-ban méltán kiérdemelte a legélhetőbb vidéki város címet, mivel infrastuktúrája kiemelkedő: a lakosok itt érnek be leghamarabb munkahelyükre, a közvetlen elérhetőségű autópályának köszönhetően az ország számos pontját kényelmesen meg lehet innen közelíteni. Veszprémben a statisztikai adatok alapján alacsony a betörések száma és a város kulturális lehetőségei folyamatosan fejlődnek, nyáron számos szabadtéri program biztosítja a kikapcsolódást. A Balaton akár kerékpárral is rövid idő alatt elérhető, a lakosság szívesen tölti szabadidejét aktív pihenéssel és kikapcsolódással a tóparton.

Csatlakozzon Ön is 25 éves tapasztalattal rendelkező dinamikusan fejlődő vállalatunkhoz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!