Állásbörze

2018.04.03. 12:02

Brooks Instrument Kft. (x)

Tulajdonosunk az ITW, Illinois Tool Works Corporation, 2017-ben 14,3 Milliárd USD árbevételével a legjobb 200 amerikai vállalat között szerepelt.

 

Munkavállalóinak száma eléri az 50000 főt. Több mint 57 országban van jelen termelő vállalattal.

A vállalat 7 divízióra tagolódik. A Brooks Instrument a 2,1 Milliárd USD árbevételű Test & Measurement and Electronics (Tesztelés, mérés és elektronika) divíziónak az egyik legnagyobb árbevételű, piacvezető vállalata. A tőkeerős háttér biztos alapokat biztosít a stabil, versenyképes működésünkhöz.

A Brooks Instrument Kft. 1994 óta működik Magyarországon. A vállalat ipari áramlásmérő- és szabályozó műszereket gyárt. Termékeink felhasználási területe nagyon szerteágazó. Olaj-, gyógyszeripari-, élelmiszeripari-, autóipari-, elektronikai- és félvezető ipari megoldások is megtalálhatóak a portfoliónkban.

Kettő termelő gyáregységünk van, egy amerikai székhelyű, és egy magyarországi, itt Székesfehérváron.

A fehérvári gyárunk főbb tevékenységi köre fémmegmunkálás (CNC és hagyományos gépek), hegesztés (minősített saválló, titán, monel, hasteloy, inconel), összeszerelés és kalibrálás (minősített tisztatéri és ipari környezetben, ISO 17025 akkreditált vizsgáló és kalibráló laboratórium minősítés) és szerviz.

A Székesfehérvárról látjuk el a másik termelő gyáregységünket megmunkált alkatrészekkel illetve csak itt gyártott szenzorokkal. Az itt gyártott műszereink nagy része Európában, Ázsiában, illetve az amerikai piacon kerül értékesítésre.

A gyártási profil inkább jellemzően egyedi, szinte minden műszer más specifikáció szerint készül.

Az értékékesítésünk bővülése miatt keresünk kollégákat.

Miért minket válassz?

● Tőkeerős háttér, biztos jövő.

● Közhelyszerű mégis igaz: családias légkör. Itt mindenkit név szerint ismernek.

● A szabadságokat nem a vállalat ütemezi. Nincs tervezett leállás. Nyaralj akkor, amikor szeretnél, ne akkor, amikor előírják számodra.

● Ha többet tudsz, többet érsz a vállalat számára. Bérsáv rendszer támogatja a tudásukat, szakértelmüket bővítő kollégákat.

● Irodai dolgozóinknak rugalmas munkaidőt biztosítunk. A család fontos számunkra. Odaérsz a gyerekekért az óvodába, iskolába. Nem néznek rád csúnyán, ha később érsz be.

● Támogatott képzések.

● Egyedi gyártás. Itt nem monoton a munka. Számít a hozzáértésed, figyelmed. Bízunk Benned. Értéket teremtesz.

● Az ebédidő a munkaidő része.

● Dolgozóink több mint 60%-a 5 évnél régebb óta munkatársunk. Ez is sokat elmond egy vállalatról.

● 5 évenkénti hűségbónusz (növekvő értékű tárgyjutalom, valamint pénzbeli juttatás. 5 év: éves fizetés 12,5 %-a, 10,15,20, stb év: éves jövedelem 15%-a)

Ha felkeltettük érdeklődésedet, keresd HR osztályunkat!

Elérhetőségeink:

Brooks Instrument Kft.

8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!