Hirdetés

2019.04.09. 15:20

Bemutatkozik a FEHRER Hungaria Kft.

A FEHRER csoport a piacvezetők egyike a jármű belsőterek komponenseinek piacán. Az 1875-ben, Kitzingenben alapított cég kiemelkedik vevőorientált szervizközpontjaival és gyártóüzemeivel, melyek a partnereik közelében helyezkednek el.

 

Fejlesztőként és szériabeszállítóként a FEHRER a komplett értékteremtési láncon belül egyedi megoldásokat kínál: a saját fejlesztésű alapanyag receptúrától kezdve, az innovatív mérnökségen, a forma- és szerszámgyártáson keresztül a megbízható szériagyártásig.

Ez a széles palettájú szaktudás biztosítja, hogy az autóipari partnerekkel együttműködve a termékfejlesztés megvalósulhasson.

A Fehrer Hungaria Járműipari Kft. 2010. január 1-jén kezdte meg a működését – móri telephelyén Fehrer Automotive-Rába Vegyesvállalat néven. Többségi tulajdonos a német F.S. Fehrer Automotive GmbH volt, kisebbségi tulajdonos pedig a magyar Rába vállalat. 2013. február 20-án a Fehrer-csoport megvásárolta a Rába tulajdonrészét, így a móri gyár egyedüli tulajdonosává vált.

Móron jelenleg két telephelyen is folyik a termelés. Az Ipartelepen, Pusztavám mellett, három műszakos munkarendben napi körülbelüli 32000 darab üléshab előállítása történik, míg Mór központjában vliesgyártással foglalkoznak. Jelenleg több mint 800 fő munkavállalója van a cégnek.

A Fehrer tehetséges, energikus munkavállalókat keres nemzetközi környezetben történő munkavégzésre.

Munkatársainak versenyképes fizetést, felelősségteljes munkát, karrier lehetőséget és kiváló munkaközösséget kínál. Telephelyünkre elsősorban operátorokat, illetve mérnöki, közgazdász vagy logisztikus végzettséggel, kommunikációs szintű német és/vagy angol nyelvtudással rendelkező munkatársakat keresünk.

8060 Mór, Pf. 83.

06-30-904-1597

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!