Állásbörze

2018.04.01. 01:00

Az Arconic-Köfém Kft. 77 éve az alumíniumipar meghatározó vállalata (x)

Az amerikai tulajdonú, 2.150 főt foglalkoztató Arconic-Köfém Kft. már 77 éve az alumíniumipar meghatározó vállalata Magyarországon.

Egyike vagyunk a 100 legnagyobb vállalatnak és a 10 legnagyobb termeléssel foglalkozó befektető cégnek.

Magyarországon vezető beszállítója vagyunk a kereskedelmi szállítmányozásnak, a légiközlekedésnek, az ipari gázturbina és az általános ipari piacoknak a Székesfehérváron működő Arconic Keréktermék és Szállítmányozási Termékek (AWTP), a Globális

Hengerelt Termékek (GRP) és az Erőmű és Meghajtó Rendszerek (AE) üzletágaink termelésével. A légiközlekedési és a kereskedelmi szállítmányozási piacokat a veszprém megyei Nemesvámoson működő Arconic Rögzítő Rendszerek és Gyűrűk (AFS) üzletágunk termékköre szolgálja ki.

2014 óta szintén az Arconic-hoz tartozó és Egerben működő gyár pedig az autóipar vezető beszállítója. Ez a vállalat azonban nem az Arconic-Köfém Kft. része.

Értékrendünkben kiemelt szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás, ezért munkatársaink önkéntes munkájával, valamint a saját alapítványunkon keresztül pénzadománnyal segítjük a közösségeinkben működő szervezetek életét és valósítunk meg többek között az oktatás terén fejlesztő programokat.

Az Arconic Alapítványon keresztül több mint 3 milliárd Ft-ot osztottunk már eddig is szét támogatásként 1993 óta, mióta a cég jelen van Magyarországon.

Egyik kiemelt támogatási területünk a STEM (Science, Technology, Engineering, Math) terület népszerűsítése a fiatalok körében és a kevésbé reprezentált csoportok – pl. lányok – bevonása a műszaki jellegű oktatásba.

2017 októberében adtunk át az Óbudai Egyetem székesfehérvári campusán egy PLC laboratóriumot, melyhez első körben 24 millió Ft-ot adtunk, majd egy újabb 22 millió Ft-os támogatással segítettük a labor további bővítését és fejlesztését.

Jelenleg 5 egyetemmel vagyunk szoros együttműködésben a duális képzés során, mely oktatási formához a legelső évben csatlakoztunk.

Sok fiatal kollegánk vesz részt az AWN (Arconic Women Network) és az NGN (Next Generation Network) munkájában és nem csak munkaidőben, hanem azon túl is találunk közös programokat velük.

2017-ben jelen voltunk az EFOTT-on Velencén, a székesfehérvári FEZEN-en és a Királyi Napokon, valamint a Veszprémi Utcazene Fesztiválon.

Vállalati rendezvényekkel (Családi nap, kirándulás, …), színházjegyekkel és sportbérletekkel támogatjuk a munkatársaink szabadidős elfoglaltságait.

Ha szeretnél velünk dolgozni, jelentkezz itt: https://arconic.hrfelho.hu

Nézz rá a FaceBook oldalunkra, hogy még jobban megismerj minket: " target="_blank" rel="nofollow noopener">https://www.facebook.com/pg/ArconicKofem/posts

Az Arconic-ról

Az Arconic napjaink egyik vezető könnyűfém feldolgozással foglalkozó vállalata, amely a világ 25 országában hozzávetőlegesen 41.500 munkatárssal van jelen. Olyan áttörést jelentő termékeket hozunk létre, amelyek átalakítják az iparágakat. Ügyfeleinkkel szoros

együttműködésben oldunk meg komplex mérnöki problémákat, hogy átalakítsuk a repülés, az autóvezetés, az építőipar és a motorok meghajtásának módjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!